USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Teknoloji Haberleri

04 Eylül 2023 14:26

Ozan Business'tan inovatif FijiPOS çözümleri

İşletmelere ve girişimlere, ödeme ile tahsilat konusunda ihtiyaç duyulan tüm inovatif çözümleri bir arada sağlayan Ozan Business, kullanıcılarına FijiPOS ile teknolojik çözümleri bir arada sunuyor. FijiPOS çözümü ile hem fiziki hem de sanal pos bir arada kullanılabiliyor. Farklı bankaların POS'larını tek bir panelden yönetme opsiyonu sunan sistem, operasyonel kolaylık ve verimli bir iş akışı sağlıyor.

Ozan Business'tan inovatif FijiPOS çözümleri

2020 yılından bu yana sunduğu çözümleri ile farklılaşmayı ilke edinen Ozan Elektronik Para'nın iş dünyasına hizmet veren markası Ozan Business, işletmelere ve girişimlere, ödeme ile tahsilat konusunda ihtiyaç duydukları tüm inovatif ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor. Fiziki ve sanal POS operasyonlarını tek bir panelden yönetme ve işletme opsiyonu sunan Ozan FijiPOS, POS yönetiminde operasyon sürecini kolaylaştıran pratik çözümler sunuyor. Teknolojik altyapısı sayesinde tüm mutabakatlar, tahsilatlar ve raporlama faaliyetleri tek merkezden gerçekleştirilebiliyor, kolay ve bütüncül bir iş modeli sunuluyor. FijiPOS kullanıcıları; Fiziki ve sanal POS modellerini bir arada işletebilirken farklı panellerle uğraşmadan, iş akışlarını tek merkezden kolayca yürütebiliyor.

HIZLI VE GÜVENİLİR ALIŞVERİŞ

Ozan Elektronik Para Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Onat, sanal ve fiziki POS avantajlarından bahsederken "Ozan Sanal POS, işini internete taşıyan ve internet üzerinden ürün ya da hizmet satışı yapacak herkesin ödeme alabilmesini sağlayan özel bir araçtır. Her büyüklükteki işletmelerin, işini online'a taşımak isteyenlerin ödeme almasını sağlayan bir hizmet olarak öne çıkıyor. Ozan Sanal POS ile işletmeler dünyanın her yerinden hızlı, güvenli ve 7/24 ödeme alabiliyor. Müşterilerin kart bilgileri PCI-DSS Level 1 standardında saklanıyor. Böylece daha hızlı ve güvenilir alışveriş yapmalarını sağlayarak kullanıcı deneyimi geliştirilebiliyor. Ozan olarak, yurt içi ve yurt dışında edindiğimiz tecrübelerimizle, internet üzerinden ödeme almak isteyen herkes için Ozan Sanal POS'u geliştirdik" ifadelerini kullandı.

"MÜŞTERİ, İŞLEMLERİ KONTROL EDEBİLİYOR"

Fiziki POS hakkında da bilgiler veren Tarık Onat, Ozan Fiziki POS'un şık, dikkat çekici ve ergonomik tasarımı, geniş dokunmatik ekranı, güçlü bataryası ve hızlı yazıcı özelliği ile hem işletmeler hem de müşterilerine farklı bir deneyim sunduğunu söyledi. Onat, Ozan Business'ın yeni nesil Android POS cihazının sunduğu son teknoloji yöntemler ile QR kod, PIN doğrulaması veya temassız olarak tüm ödemelerin hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştiğini belirterek, "90 güne kadar geçmiş işlemlere POS üzerinden doğrudan ulaşılabiliyor, müşteri talep ettiğinde veya işletmenin ihtiyacı olduğunda işlemleri kontrol edebiliyor, ek nüsha baskı da alabiliyor. Ozan Fiziki POS uygun komisyon oranlarında tahsilat imkanı sunuyor. Verimsizlik bedeli, aylık bakım ücreti, cihaz bedeli gibi ek maliyetleri yoktur. Bu sayede işletmelerin kazancı maksimize ediliyor. Ozan Fiziki POS'a kredi ve banka kartları ile son teknoloji ile ödeme almak isteyen tüm ticari işletmeler sahip olabilir" açıklamalarında bulundu.

EN ÇOK OKUNANLAR