USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

14 Mart 2024 14:40

“Pidede inovasyon peşindeyiz”

Markalarını ‘Saflık, tazelik, lezzet ve bereket' üzerine konumlandırdıklarını söyleyen Pidem Pazarlama Müdürü Göksu Şirin, her zaman inovasyon peşinde olduklarının da altını çizerek “Yeni pidelerin yanı sıra pide sosları ve tatlı kategorilerinde de misafirlerimize yeni tatlar sunacağız” diyor.

“Pidede inovasyon peşindeyiz”

2010 yılında kurulan, bugün 200'e yakın restoranında, 2 binden fazla çalışanıyla Türkiye'nin en büyük pide zinciri olan Pidem'in pazarlama müdürü Göksu Şirin, başarılarının sırrının ilk günden bu yana korudukları kalite ve lezzetlerine bağlıyor. Türkiye'nin dört bir köşesindeki restoranlarında misafirlerini günlük hazırlanan pide lezzetleriyle buluşturduklarını belirten Şirin, "Pidenin hamur açmak gibi incelikli bir iş olduğunun farkındayız. Bunun için restoranlarımızda her siparişte kişiye özel günlük hamur açıyor, sürekli denetimden geçen en taze ve en kaliteli malzemeleri kullanarak pidelerimizi misafirlerimizin beğenisine sunuyoruz. Bu standartlarımız her zaman önceliğimiz. Tüm bu birikim ve düşünce ile markamızı yeni dönemde dört ana başlıkta konumlandırdık. Bunlardan ilki 'saflık'. Pidenin içerisinde ne olması gerekiyorsa en yalın haliyle kullanıyoruz. İkincisi 'tazelik'. Ürünlerimiz taptaze malzemelerden günlük hazırlanan harçlarla hamura anlık ekleniyor. Diğeri 'lezzet'. Pide pişirmeyle birlikte hayat bulur ve lezzetini kazanır. Son olarak 'bereket'. Pide bereketlidir. Paylaştıkça çoğalır. Ürün formu gereği şerit kesilir, kenarları bile yenir" diyor.

"MARKAMIZI YENİLİYORUZ"

2024 yılı itibarıyla dönüşüm yolculuğunu başlattıklarından bahseden Şirin, amaçlarının pideyi ulusal ve uluslararası arenada tanıtmak, daha geniş kitlelerle, yeni tüketici profiliyle buluşturmak olduğundan da bahsederek, sözlerine şöyle devam ediyor: "Logomuzdan restoranlarımıza kadar markamızı yeniliyoruz. Markamızı gençleştirmeyi, geleneksel pideyi lezzetinden ödün vermeden 'havalı' bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Misafirlerimizi, yorumlarını, isteklerini dinliyoruz. Kalitemizi, hızımızı, rekabetçi fiyat politikamızı ve doyuruculuğumuzu kaybetmeden zamanın ruhuna uygun bir marka olarak yolumuza devam ediyoruz. Relansman sürecimizi yakın zamanda reklam filmimizle duyurduk. Yeni reklam filmimiz bizi ve misafirlerimizin dünyasını iyi anlatıyor. Hem geleneksel bir ürünü onlara sunuyoruz hem de bunu yaparken genç ve dinamik yaklaşımımızı yeni tüketici profiliyle buluşturuyoruz."

"2024'TE 30 YENİ RESTORAN AÇACAĞIZ"

Şirin, markanın gelecek hedefleri hakkında ise şu bilgileri veriyor: "2024 yılında yurt içinde 25, yurt dışında ise 5 restoran açmayı hedefliyoruz. 2024 yılında yeni pidelerin yanı sıra pide sosları ve tatlı kategorilerinde de misafirlerimize yeni tatlar sunacağız. Pidem her zaman inovasyon peşinde olan bir marka. Farklı tatlar yakalamak için içeride sürekli devam eden Ar-Ge süreçlerini yönetiyoruz. Örneğin geçtiğimiz yıllarda geleneksel pideyi tavuk, sucuk gibi farklı malzemelerle yeniden yorumladık ve misafirlerimiz tarafından beğenilen yeni ürünler ortaya çıkardık. Hem pidelerimizi hem de yanında sunduğumuz yan ürünlerimizi kalite ekibimizle birlikte özenle değerlendirip seçiyoruz. Arzumuz pideyi saflığı, tazeliği, iştah açıcılığı, bereketiyle tüketici için daha değerli hale getirdikten sonra, pidenin önce ülkemizde gururla sahiplenilen ulusal bir değer, daha sonra ise globalde hak ettiği değeri gören bir yiyecek olmasını sağlamak."

EN ÇOK OKUNANLAR