USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

18 Ocak 2023 12:14

Bella Maison'da hedef, 5 yılda 200 mağaza

2016 yılında kurulan Bella Maison, büyümesini sürdürüyor. Doğru strateji ve yatırımlarla hem Türkiye'de hem de globalde online ve offline tüm satış kanallarını hızla genişlettiklerini belirten CEO Muhammed Tan, 5 yılda Türkiye'de 50, 20 ülkede de 150 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini vurguluyor.

Bella Maison'da hedef, 5 yılda 200 mağaza

Ev tekstili, ev dekorasyonu ve sofra ürünleri pazarında hizmet veren Bella Maison olarak yenilikçi çizgilerinden, bakış açılarından, çalışana değer veren insan odaklı duruşlarından vazgeçmeyeceklerini anlatan Bella Maison CEO'su Muhammed Tan, "Ar-Ge yatırımlarımız ve ürünlerimizin kalitesinden ödün vermeden, özgün tasarımlı koleksiyonlarımızla hem online hem fiziki mağazalarımızla birçok ülkede yer almaya devam edeceğiz" diyor.

Türkiye'de Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir ve Muğla'da toplam 13 mağazada hizmet veren şirket, ayrıca bellamaison.com üzerinden satışlara devam ediyor ve birçok online pazaryerinde mağazası bulunuyor. Bugün Türkiye'de mağazacılık kanalıyla eş değer hacimde dijital operasyon yürüttüklerini belirten Tan, "5 yıl içinde Türkiye'de 50 mağaza sayısına ulaşmak istiyoruz" diyerek hedeflerinden bahsediyor.

Yurt dışında da Cezayir, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Özbekistan, Katar ve Libya'da toplam 10 fiziksel mağazaları bulunduğunun bilgisini veren Tan, sözlerini şöyle sürdürüyor: "2023'ün ilk çeyreğinde ulaştığımız ülke sayısını 12'ye, yurt dışı mağaza sayımızı 16'ya taşımak istiyoruz. Hedefimizde KKTC, Bulgaristan, Gürcistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Azerbaycan bulunuyor. 2023 yılsonu hedefimiz ise 15 ülkede 25 mağaza. 5 yıl içinde de yurt dışında 20 ülkede 150 mağaza açmayı hedefliyoruz."

(Bella Maison CEO'su Muhammed Tan)

MOTİVASYON VE ENERJİNİN YÜKSEK OLDUĞU MUTLU İŞ YERİ

İnsan kaynakları politikaları hakkında da bilgi veren Tan, Türkiye'de mutlu çalışanların oranının son 4 yılda yüzde 50-55 seviyelerinden yüzde 40-45 seviyelerine gerilediğini söyleyerek, "Bu durumun etkilerini az da olsa kırmak ve çalışanlar için mutlu bir iş yeri yaratmak adına özel ilgi gösteriyoruz. Karşılıklı güven, fedakârlık ve özveriyle birlikte çalışma arkadaşlarımızla aramızda gelişen bağları güçlendirmek adına yeni adımlar atıyoruz" açıklamasını yapıyor.

Çalışanlarının trafikte kaybettiği zamanı kendilerine ve ailelerine ayırmaları için çalışma saatlerini bir saat kısalttıklarından bahseden Tan, haftada bir gün ofis dışında çalışma sistemine geçildiğinin bilgisini veriyor. Bir gün doğum günü izni uygulaması başlattıklarını, kadın çalışanları için ayda bir gün özel gün izni getirdiklerini, babalık iznini iki haftaya çıkardıklarını, çalışanlarla bir etkinlik ekibi kurduklarını söylüyor. Ekip, tüm Bella Maison ailesini, motivasyon ve enerjisini yükseltecek etkinliklerde bir araya getiriyor.

EN ÇOK OKUNANLAR