USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 19:00

Bedriye Hülya: Sevgili gelecek

Hayata öğrenmeye ve anlamaya gelmiş gibiyim. Yeni bir şey öğrenmek ya da eski bilgimi biraz daha derinleştirmek gözlerimi parlatır. Şimdilerde ise iç sesimi daha çok dinlerken buluyorum kendimi. Zaten iç sesim de kendini duyurmak için elinden geleni yapıyor

Bedriye Hülya: Sevgili gelecek

Bazen bir egzama oluyor, bazen bir baş ağrısı ya da bazen bir boyun tutulması. Hemen yavaşlıyor, dinlemeye başlıyorum ve hemen duyamasam bile bir süre sonra konuşmaya başlıyor.

Bazen kendi sevgisiz davranışıma işaret ediyor bazen karşılanmayan ihtiyaçlarıma. Bazen keyfini çıkarmadığım bir başarıyı görmem için dürtüklerken bazen havaya girdiğim benmerkezci anlarımın farkına varmamı sağlıyor. Son zamanlarda en çok yaptığım şey bir konu, bir durum üzerine derinlemesine düşünmek yani tefekkür etmek oldu. Etrafımda beğendiğim iş insanlarına baktığım zaman, çoğunun tefekküre vakit ayırdığını görüyorum. Bu bakış açısından olabildiğince genelin iyiliğini de kapsayan yanıtlar bulma noktasına ilerleme şansı doğar. O zaman kendimiz, işimiz, eşimiz ve dünya için daha sağlıklı kararlar almaya yol alabiliriz.

Gece de neden kaçtığını bilmediğimiz uykularımıza kavuşuruz. Kendimiz gibi olmayı her başardığımız anın bir ödül olduğuna inanıyor ve bu hal için önce kendimizi tanımak gerekliliğini vurguluyorum. Bu meşakkatli ve zaman zaman da acılı kendini tanıma ve kabul yolculuğunun tüm dünyanın esenliği ve sürdürülebilirliği için elzem olduğuna canı gönülden iknayım. Artık iş kuranları, dünyayı ve insanları kurtaracak işler kurmaya ve bu işlerin dünyaya ve insanlara zarar vermeyecek şekilde yapılması için ise herkesi bir durmaya ve neyi, nasıl ve neden yaptığına bakmaya davet ediyorum.

Sevgilerimle,

b-fit Kurucu Ortağı 

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR