USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

İş Dünyası Haberleri

06 Nisan 2022 16:28

Blockchain'in Dünya Devleri NFT Summit'de Bir Araya Geliyor

NFT Summit İstanbul, dünyanın ilk NFT pazaryeri NFTrade ve Ethereum tabanlı blockchain yazılımı ve Metamask'ın ana şirketi ConsenSys Software Inc.'i Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ağırlamaya hazırlanıyor. Cross-chain ve blockchain'den bağımsız olarak kurulan ilk NFT platformu NFTrade'in CEO'su Ori Levi ve ConsenSys Software Inc. Üst Strateji Yöneticisi (Chief Strategy Officer) Simon Morris, NFT Summit İstanbul'da konuşmacı olarak yer alacak.

Blockchain'in Dünya Devleri NFT Summit'de Bir Araya Geliyor

Türkiye'nin ve bölgenin kapsamlı ilk ve en büyük etkinliği NFT Summit İstanbul, dünyanın her yerinden web3 ve blockchain alanında yüksek profilli uzmanları, şirketleri, girişimcileri, sanatçıları, akademisyenleri, öğrencileri, bu işin ekonomisine ilgi duyan tüm katılımcıları 28– 29 Mayıs'ta Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya getiriyor. Etkinlikte konuşmacı olarak yer almak isteyen adaylar için erken başvuru süreci 15 Nisan'da sona erecek.

Dünya devleri NFT Summit'te bir araya geliyor

Teknoloji tutkunlarının, bu alana meraklı girişimcilerin ve akademisyenlerin ufkunu genişletecek pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan NFT Summit, NFTrade ve MetaMask'i ağırlamaya hazırlanıyor. Cross-chain ve blockchain'den bağımsız olarak kurulan ilk NFT platformu NFTrade, ETH, BSC, Avalanche, Polygon, Moonriver ve Moonbeam'de aktif olarak yayında... NFTrade, Avalanche'da ve BSC'de 1 numaralı merkezi olmayan NFT pazarıyken, Polygon'da ise 2'nci sırada yer alıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR