USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

06 Ekim 2022 16:11

Tezmaksan, Cubebox'ı 30 ülkeye daha ihraç edecek

Cubebox sistemlerini bu yılın başından itibaren 17 farklı ülkeye ihraç eden Tezmaksan, katıldığı fuarlar ve yeni yaptığı iş birlikleriyle bu ürünü yıl sonuna kadar 30 ülkeye daha göndermeye odaklandı.

Tezmaksan, Cubebox'ı 30 ülkeye daha ihraç edecek

Sürdürülebilir teknolojilerle bugünün ve geleceğin sanayi üretimine çözümler sunmaya odaklanan Tezmaksan; imalat sanayine zaman, maliyet ve teknoloji konusunda avantaj sağlayan Cubebox sistemlerini bu yılın başından itibaren 17 farklı ülkeye ihraç etti. Cubebox Blues RT, Cubebox Blues DR, Cubebox Soul ve Cubebox Vision olmak üzere dört farklı modele sahip sistemin, yaptıkları iş birliği sayesinde dünyanın farklı noktalarında üretime değer katmaya başladığını belirten Tezmaksan Genel Müdürü Hakan Aydoğdu, "Katıldığımız fuarlarla ve yeni yaptığımız iş birlikleriyle birlikte yıl sonuna dek 30 ülkeye daha ihracat gerçekleştirmeyi planlıyoruz" diyor.

KAPASİTEMATİK'İ 5G TEKNOLOJİSİ İLE ENTEGRE ETTİ

Diğer taraftan Sivas Nuri Demirağ Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikasının temelini 15 milyon Euro yatırım ve 30 milyon TL'lik inşa bedeliyle mayıs ayında attıklarını dile getiren Hakan Aydoğdu, şöyle devam ediyor: "İlk etapta 10 bin metrekare kapalı alanın yanına iki yıl içerisinde bir 10 bin metrekare daha ekleyerek fabrikayı genişletmeyi planlıyoruz. Bu sayede üretim kapasitemizi artırarak ihracata yönelik güçlü bir yapılanma içine de gireceğiz. Robotlu otomasyon sistemlerimizle yeni fabrikada CNC tezgah üretim kapasitesini 10 kat artırmayı hedefliyoruz." Tezmaksan, CNC Makine Analiz Platformu Kapasitematik'i ise 850 bin dolar yatırım bedeliyle 5G teknolojisi ile entegre etti. Böylece Kapasitematik'in 5G Özelleştirilmiş Mobil Şebeke teknolojisi sayesinde makinelerden veri akış hızı 10 ms hızında olacak. Bu durum ayrıca iş sürecini hızlandırarak verimliliği artıracak.

PARKURDA PAZARYERİ 2023'TE AÇILACAK

2 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirecekleri Parkurda Pazaryeri'nde ise kesici takımlar, ölçü aletleri, matkaplar, karbür frezeler, takım tutucular, mengene ve bağlama ekipmanları, kılavuz, karbür matkaplar, PLC, Inverter, servo motor, sensör kontaktör, kablo ve kamera güvenlik sistemleri ile birçok ürün tipi farklı kategoriler altında satışa sunulacak. 15 bin müşteri, 50 mağaza, 5000 satışa hazır ürün ve alt kırımlımlar dahil 65 başlangıç kategorisiyle hizmet vermesi hedeflenen platform için açılışı tarihi olarak 2023 Mart ayı belirlendi. Türkiye'nin ilk ve tek B2B CNC dijital platformu parkurda.com, MIXX Awards 2021'de Gümüş Ödülü'nün sahibi oldu. Dönüşen insan ihtiyaçlarını merkezde tutan platform, bu ödülü işin amaç ve hedefe uygun gerçekleştirme oranları ve iş sonuçlarına yönelik değerleri baz alarak kazandı.

Tezmaksan; Cubebox özelinde IF DesIgn Award 2021'de 'Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu. 'fikir, uygunluk, form, estetik ve işlevsellik' olarak belirlenen beş temel kriterin dördünden yüksek puan alarak finale kaldı.
EN ÇOK OKUNANLAR