USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Tasarım

23 Ocak 2023 13:01

Assembly One Tower Ankara açıldı

Geleceğin ofis yaşamını yeniden tasarlayan Assembly, Ankara ile progresif iş kulübü anlayışını tanıştırdı. Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen projeyle Assembly Buildings, Ankara One Tower AVM'nin 8 bin metrekarelik bölümünü dönüştürerek, değişen iş yaşamı ihtiyaçlarının tümünü karşılayan tam donanımlı bir iş ve yaşam merkezi kurdu.

Assembly One Tower Ankara açıldı

Assembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Öztanık ve Yiğit Şatıroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen açılış daveti Ankara diplomasi, iş ve sosyal hayatından önemli isimleri bir araya getirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhammed Iqbal, Birleşik Krallık Büyükelçisi Ajay Sharma ve eşi Evren Birdal Sharma, Kanada Büyükelçisi Jamal Khokhar ile Ankara Ticaret Odası Başkanı Gursel Baran davete katılan isimler arasında yer aldı.

"ANKARA İŞ DÜNYASINA YEPYENİ BİR ÇALIŞMA DENEYİMİ SUNUYORUZ"

Assembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Oztanık, One Tower ile ilgili olarak; "Assembly One Tower ile Ankara iş dünyasına yepyeni bir çalışma deneyimi sunuyoruz. Sosyal, iş, diplomasi ve kreatif endüstrilerden üyeleri ve etkinlik katılımcılarını bir araya getiriyoruz. Günümüz hibrit çalışma ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak tasarlanan ortak çalışma alanları, lounge'lar, hazır ofisler, 500 metrekare'ye kadar dubleks loft tipi özel teraslı ofisler, restoranlar gibi seçeneklere ev sahipliği yapıyoruz. Amacımız; verimlilik, paylaşım ve kaynakların sürdürülebilirliğini devam ettirmek ve iş hayatının en önemli ihtiyacı networklerle ve sosyal dayanışma ile üreten bir ekosistemi devam ettirmek" yorumunu yaptı. Assembly Buildings Kurucu Ortağı Yiğit Şatıroğlu ise şu açıklamada bulundu: "İş ve yaşam ayrımının kalktığı yeni normalimizde, Assembly'nin yarattığı mekan, içerik ve servis olanaklarının en güncel örneğinin, bu coğrafyanın en etkin başkentinde gerçekleşiyor olmasından çok heyecanlıyım. Öte yandan, gayrimenkul sektörü için Assembly One Tower'ın global ölçekte çok değerli bir 'yeniden işlevlendirme' projesi örneği olmasından mutluluk duyuyorum."

(Assembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Oztanık)

"HEDEFİMİZ, HER ZAMAN TÜM BİNAYI MARKALAMAK VE YÖNETMEKTİ"

Platin Dergisi için özel açıklamalarda bulunan Assembly Buildings Kurucu Ortağı İsmet Öztanık, Assembly'nin çıkış noktasını şu şekilde açıklıyor: "Assembly Buildings fikri 2014'ten beri aklımızda vardı. İlk olarak, yeni jenerasyon bir iş kulübü hevesi ile başlamıştı. Fikir geliştirilirken gayrimenkul dünyasında, ofis geliştirilirken de bir markalı işletmeci eksikliğini gördük. Markalı oteller kendi markalarına ait rezidanslar, tasarım moda yeme-içme dünyasından markalar, konut veya otel markaları yaratıyordu. Ancak; ofislerle ilgili bir fikir geliştiren kimse yoktu. O yıllarda ofis gayrimenkul markası yaratsak mı diye düşünmüştük. Neticede markamızın bir vaadi, global ölçekte sürekli içerik üretiyor oluşu ve her şeyden de önemlisi networking'i vardı. İşin gayrimenkul geliştirme ve işletme uzantısı ise zaten icra ettiğimiz konulardı. İlerleyen süreçte sektörde bir boşluk olduğunu görüp hem markayı yaratmak hem de uluslararası alanda rekabet etmek istedik. İş modelini zincir otel markaları ile aynı disipline oturttuk; geliştirme sürecini de kapsayan markalı yöneticilik. Hiçbir zaman co-working markası olma hevesimiz yok. Bizim için co-working bu işin alt fonksiyonlarından, ürünlerinden biri. Hedefimiz, her zaman tüm binayı markalamak ve yönetmekti. İstanbul'da çeşitli binalar ile görüşmeler yaptık ve yaratım sürecine başladık. İlk projemiz için bundan taviz vermedik."

"ÖZELLİKLE AVM DÖNÜŞÜM PROJELERİ ARAŞTIRIYORUZ"

"One Tower'daki modelin benzeri farklı gelecek projeleriniz var mı?" soruna, "Özellikle AVM dönüşüm projeleri araştırıyoruz. İstanbul'da görüşmek üzere olduğumuz birkaç alışveriş merkezi bulunuyor" yanıtını veren Assembly Buildings Kurucu Ortağı Yiğit Şatıroğlu ise sözlerini şöyle sürdürüyor: "Bunun dışında atıl kalmış farklı fonksiyonlardaki binalar, pasajlar, yalılar ile görüşüyoruz. Bir de üzerinde çalıştığımız orman içerisinde park projemiz var. 2023 yılında duyurusunu yapmayı hedefliyoruz. 2023 yılı içerisinde yeni alt markamız olan A / Lokal'i Kağıthane Cendere mevkiinde açacağız. Bu yeni projede ayrıca kapsamlı büyük etkinliklere ev sahipliği yapabileceğimiz alanlar bulunuyor. Bu alanlarda; konser, tiyatro, seminer ve kurumsal etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz."

(Assembly Buildings Kurucu Ortağı Yiğit Şatıroğlu)

EN ÇOK OKUNANLAR