USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

16 Eylül 2021 12:43

AppsFlyer, Conversion Studio'yu piyasaya sürüyor

AppsFlyer'ın son SKAN inovasyonu, reklamcılar için iOS 14+ çağında metrik ölçümü üzerinde tam kontrol sağlıyor

AppsFlyer, Conversion Studio'yu piyasaya sürüyor

Pazarlama ölçümü ve deneyimi platformu AppsFlyer, dönüşüm değeri ölçümüne yönelik hiper esnek bir çözüm olan Conversion Studio'yu piyasaya sürdü. SKAN çerçevesinin sınırlı kapasitesi içerisinde yükleme sonrası etkinlik için ömür boyu değer ölçümü süresini basit ve etkili bir şekilde azami seviyeye çıkaran Conversion Studio, pazarlamacıların, dönüşüm değerlerine hâkim olmasını sağlıyor.

Müşterinin değeri

AppsFlyer, SKAdNetwork Ürün Müdürü Roy Yanai, Conversion Studio ile iOS 14 sonrası dönemde başlarına bela olan bir sorunu, edinilen müşterilerin uzun vadede ne kadar değerli olduğunu anlamanın güçlüğünü aşmalarında pazarlamacılara yardımcı olmak için yola çıktıklarını aktarıyor. Yanai, şöyle devam ediyor: "SKAN, tasarımı gereği, kullanıcının yükleme sonrası etkinliğinin yalnızca bir yönünü yakalayarak reklam verenleri tek dönüşüm değerine hapsediyor. AppsFlyer'ın geliştirdiği Conversion Studio ise, pazarlamacıların SKAdNetwork dönüşümlerine hâkim olabilmesini sağlıyor. Kullanıcılarının ömür boyu değerine ilişkin öngörü sağlayarak, SKAN yükleme sonrası ölçümde kontrolü onlara geri veriyor."

Eşzamanlı ölçüm

Conversion Studio, pazarlamacıların, dönüşüm değeri haritalamalarını çok sayıda metriği eşzamanlı olarak ölçme esnekliğiyle, kolayca yapabilmesini sağlıyor. Dönüşüm değeri kapasitesini ve her metriğin nasıl ölçüldüğünü gösteren görsel ipuçları sayesinde, reklamverenler haritalamalarında kolayca ince ayarlar yapabilir ve gelir, etkileşim, elde tutma ve dönüşüm gibi metrikler de dahil olmak üzere neredeyse tüm kurulum sonrası olaylardan en iyi şekilde yararlanabilirler. Dönüşüm değeri haritalama AppsFlyer'da tutulduğunda, SKAN entegre ortaklarının tümüyle kolayca paylaşılabilir ve SKAN ölçümü için tek gerçek veri kaynağı (SSOT) işlevi görür.

EN ÇOK OKUNANLAR