USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kripto Para Haberleri

04 Temmuz 2023 13:14

Paribu'nun ödenmiş sermayesi 500 milyon TL'ye yükseldi

6 yılda 6 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşan Paribu, ödenmiş sermayesini 500 milyon TL'ye yükseltti. Paribu, bu rakamla Türkiye'nin en yüksek ödenmiş sermayesine sahip kripto para işlem platformu oldu.

Paribu'nun ödenmiş sermayesi 500 milyon TL'ye yükseldi

Kripto para işlem platformu Paribu, 6. yılında ödenmiş sermayesini 500 milyon TL'ye yükseltti. Paribu'dan yapılan açıklamada daha önce 40 milyon TL olan ödenmiş sermayenin tamamen ödendiği ve yeni artışın dağıtılmamış geçmiş yıl kârlarından karşılandığı belirtildi. Bu artışla Paribu, Türkiye'nin en yüksek ödenmiş sermayesine sahip kripto para işlem platformu konumuna geldi.

"PARİBU KULLANICISININ DUYDUĞU GÜVENİN BÜYÜK ETKİSİ VAR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Paribu CEO'su Yasin Oral, "Daha önce 40 milyon TL olarak ödenmiş sermayemizi geçmiş yıl kârlarıyla 500 milyon TL'ye yükselttik. Ülkenin en yüksek ödenmiş sermayesine sahip kripto para işlem platformu konumundayız. Bu gelişmede 6 milyonun üzerinde Paribu kullanıcısının duyduğu güvenin büyük etkisi var. Alanında lider şirket olmanın sorumluluğuyla hareket ederek kullanıcılarımızla birlikte oluşturduğumuz bu katma değeri, sürdürülebilir çalışmalar için değerlendirmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu

EN ÇOK OKUNANLAR