USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Girişimcilik

15 Eylül 2021 14:45

Hibrit oyunlar yükselecek

Hungri Games Kurucu Ortağı Kağan Berk Koçak, özellikle Battle Royale, Survival türlerinin farklı aksiyon ve shooter (vurucu) oyunlarıyla birleştirildiği oyunların şimdiden Top 10 listelerine girdiğine şahit olduklarını söyledi.

Hibrit oyunlar yükselecek

2021 ve sonrası dönemde daha çok hibrit oyun türlerinin trendinde bir yükselme öngördüklerini açıklayan Hungri Games Kurucu Ortağı Kağan Berk Koçak, özellikle Battle Royale, Survival türlerinin farklı aksiyon ve shooter (vurucu) oyunlarıyla birleştirildiği oyunların şimdiden Top 10 listelerine girdiğine şahit olduklarını, Casual tarafta ise yine hibrit özelliklere sahip 3 Match ve benzer türlerin popülerliklerini koruyacaklarına inandıklarını aktarıyor.

"Hungri Games 2019 yılında global mobil oyun pazarında hit olmuş oyunları yönetmiş deneyimli bir ekip tarafından kuruldu. Şirketimiz özellikle Avrupa oyun pazarındaki "core" oyun alanındaki strateji, rol yapma oyunları açığını değerlendirdi ve bu alanda 2 oyun geliştirip yayınlayarak özellikle Batı Avrupa pazarındaki içerik ihtiyacını karşılamış oldu" diyen Koçak, İngiltere merkezli Triple Dragon Yatırım Fonu'ndan 1.1 milyon dolarlık bir seed yatırım aldıklarını dile getiriyor. Triple Dragon'ın yatırım sürecinde özellikle 2021 ve 2022 planları ve portföyleriyle yakından ilgilendiğini söyleyen Koçak, hızlı bir karar süreci ardından yatırım için onay aldıklarını anlatıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR