USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

30 Eylül 2023 11:04

Lüks yaşam deneyiminin adresi Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

İstanbul Boğazı'nın göz alıcı maviliğini, Asya'nın zümrüt yeşilini eşsiz bir manzara ile sunan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul konumu, Tarihi Yarımada'ya yakınlığı ve lezzet duraklarıyla İstanbul'un en çok tercih edilen lüks otelleri arasında başta geliyor.

Lüks yaşam deneyiminin adresi  Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul

Boğaz'ın nadide güzelliğini ve tarih kokan silüetiyle Asya kültürünü barındıran Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yüzde 80'i eşsiz İstanbul Boğazı manzarasına sahip, yüzde 20'si ise Zen Bahçesi'ne bakan odaları, Avrupa kıtasından Asya kıtasını izleme olanağı tanıması, Kuruçeşme Parkı, Bebek Parkı, Dolmabahçe Sarayı, Yıldız Sarayı, Yıldız Parkı'na yakınlığıyla misafirlerine tarihi dokunun izlerini takip etme olanağı tanıyor. Konumu, ihtişamı ve tasarımıyla benzersiz bir zarafeti birleştiren Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Tarihi Yarımada'ya olan yakınlığı sayesinde Ayasofya Camii, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Kapalı Çarşı, Mısır Çarşısı, İstanbul Arkeoloji Müzesi gibi İstanbul'un etkileyici geçmişinin yarattığı büyülü bir atmosferin odak noktasında bulunuyor.

İSTANBUL'UN GASTRONOMİ MERKEZİ

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, manzarası, alternatif gezi güzergahları kadar içinde bulunan gastronomi mekanlarıyla da dikkat çekiyor. Otelin bünyesinde bulunan dünyaca ünlü Novikov ve Hakkasan restoranlar lezzetleriyle olduğu kadar ambiyanslarıyla da yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini topluyor. 'Cibo di Famiglia' temasıyla hizmet veren orijinal tariflere dayanan imza yemekleriyle farklılaşan Olea Bosphorus ise İtalyan lezzetlerini tercih eden misafirlerin favorisi. Uluslararası arenada kendini kanıtlamış restoran zincirlerinden biri olan Novikov İstanbul, zengin bir menüyle müdavimlerinin karşısına çıkıyor. Pan Asya mutfağını en seçkin lezzetlerinden sushi, sashimi, nigiri çeşitlerinin yanı sıra robata ve teppenyaki gibi otantik pişirme teknikleriyle hazırlanan Asya mutfağının özgün tatlarını veya Novikov Black Cod, Alaska Kral Yengeci ve Pekin Ördeği gibi ünlü restoranın imza lezzetlerini öğle ve akşam yemeklerinde gerçek bir keyfe dönüştürmek mümkün.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul'un restoran seçkisine bu yıl katılan Hakkasan, dünyanın önemli lokasyonlarında yemekleri, ambiyansı ve servis kalitesini Michelin yıldızıyla taçlandırmış bir marka olarak göze çarpıyor Bodrum'dan sonra Türkiye'deki ikinci şubesini Mandarin Oriental, Bosphorus, Istanbul'da açan restoran, Kanton mutfağının leziz yemeklerini en taze ve kaliteli malzemeler, yaratıcı dokunuşlarla misafirlerine sunuyor.

DİNLENCE VE SAĞLIK İÇİN

Şehrin en lüks ve kapsamlı güzellik ve sağlık programlarını sunan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 3500 m2'lik Zen Bahçesi şeklinde tasarlanarak misafirlerine oldukça ferah bir mekân sunuyor. 11 bakım odası, iki güzellik ve bir VIP bakım odası, tüm tedavi odalarında oda içi özel soyunma ve duş alanları, kadın ve erkekler için ayrı sauna, buhar odası, kadın ve erkekler için üç ayrı hamam, güzellik ürünleri, yüzme ve spor kıyafetleri sunan The Spa Shop misafirlere sunulan özel seçenekler arasında. Asya sıcaklığında, Mandarin Oriental'in efsanevi hizmetleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan otel, tüm bu güzelliklerin yanı sıra fitness ve sağlıklı yaşam merkezi içindeki pilates ve yoga stüdyosunda özel eğitmenler eşliğinde yapılan aktivitelere katılma imkanı da sunuyor. Isıtmalı kapalı havuzu ve Boğaz'a bakan ısıtmalı açık havuzu ile kıtalar arası dinginliğin kapılarını aralıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR