USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

07 Ekim 2022 12:20

Sephora'da alışverişler Gold Kart ile ayrıcalığa dönüşüyor

Güzellik dünyasında yarattığı yeniliklerle ses getiren Sephora, yeni kart programıyla müşterilerine birbirinden farklı fırsatlar ve ayrıcalıklar sunuyor. Sephora Gold Kart sahiplerini, puanlar, ödüller, promosyonlar, doğum günü sürprizleri, davetler ve daha pek çok fırsat bekliyor.

Sephora'da alışverişler Gold Kart ile ayrıcalığa dönüşüyor

Güzellik tutkunlarının değişmez markası Sephora, ses getiren yeniliklerine bir yenisini daha ekledi. Müşterilerinin internet sitesinden ya da mağazalarından yaptıkları alışverişlerde ayrıcalıklı hissetmesini hedefleyen Sephora, yeni sadakat kartı uygulamasıyla fark yaratmaya devam ediyor. Sephora Ödül Programı kapsamında hayata geçirilen Gold Kart ile pek çok ayrıcalık, heyecan verici teklifler Sephora müşterilerini bekliyor. Alışverişi bir ödül şölenine dönüştüren Sephora Gold Kart kullanıcıları, özel etkinlik davetlerinde yer alabiliyor, puanlar kazanıyor, özel promosyonlar, doğum günü sürprizleri ve birçok fırsattan yararlanabiliyor ve son güzellik trendlerinden haberdar oluyor.

Sephora Türkiye CMO'su Ayça Kaya, davet sırasında yeni sadakat programı hakkında şunları ifade etti:

''Güzellik dünyasına ilham veren Sephora olarak, yeni sadakat programımız Sephora Gold Kart ile yeni sezona heyecanlı bir başlangıç yaptık. Bu programımızda, güzellik topluluğumuzla yine markamızın ayrıcalıklı dünyasını buluşturuyoruz. Sephora Gold Kart ile sunacağımız çok özel avantajlarla güzellik tutkunlarının mutluluklarına ortak olmayı istiyoruz.''

EN ÇOK OKUNANLAR