USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 20:11

Hülya Gedik: Mutluluğumu oluşturan bütün insanlara

İlham aldığımız kişilerin hayata bakışlarını ve duruşlarını, kendi yaptıklarımız ile sentezleyip daha farklı ama özümüze dönük hayat felsefesi geliştiriyoruz. Hayat bakışımda en önde ilham aldığım kişi babamdır…

Hülya Gedik: Mutluluğumu oluşturan bütün insanlara

Babam, lider olmanın tüm faziletleri ve felsefesi ile sadece bana değil hayatının içinde olan tüm kişilere değer katmış ve bilgi ışığı ile aydınlatmıştır. O, kendisinin menfaatinden daha çok çevresindeki kişilerin menfaatlerine daha öncelik vermiştir. Bu doğrultuda felsefem ve benim mutluluğum da, çevremdeki insanların mutluluğunun bileşkesidir diyebilirim.

Hayal gücüm doğrultusunda farklı olmak ve yaptığım her işi zevkle yapmak, iş ve özel yaşamımda fark yaratıyor. Yaşamım, zevk aldığım işler ile meşgul oldukça ve insanlara fayda yaratan işler yaptıkça daha çok anlam kazanıyor aslında.

Gelecek vizyonum ve hayallerim, Gedik Holding bünyesindeki tüm şirketlerimizi global dünya şirketleri haline dönüştürmek. Bunun yanında tüm çalışanlarımızın gurur duyduğu ve mutlu olduğu bir kuruluş olmak da en büyük hayallerimden biri…

Uzun yıllar iş hayatımdaki tecrübelerim doğrultusunda, profesyonellere başarı tavsiyem ise ‘işlerine konsantre olmaları  ve pes etmeden işlerinin takibini bırakmamaları’ olacaktır.

Sevgilerimle,

Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR