USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Hazır Giyim

20 Kasım 2023 18:33

EDWARDS, kendi adını taşıyan ilk koleksiyonunu tanıttı

EDWARDS, 30 yılı aşkın tecrübesini yeni bir vizyonla sunarak, kendi adını taşıyan ilk koleksiyonu ile yepyeni bir serüvenin kapılarını açtı. Koleksiyonda ayrıcalıklı ürünler sunuluyor.

EDWARDS, kendi adını taşıyan ilk koleksiyonunu tanıttı

Rafine zevklerin tasarımla hayat bulduğu EDWARDS koleksiyonu; modern erkeğe hitap eden casual ve klasik giyim ürünleriyle dikkat çekiyor. Günümüzün renkli ve dinamik çizgilerinden vazgeçmeyenler için hazırlanan activewear ve coastal kategorileri de rahatlığı ve canlı tasarımlarıyla öne çıkıyor. Kişiselleştirilmiş giyimden vazgeçmeyenler ise EDWARDS'ın özel dikim hizmeti ile ayrıcalıklı bir deneyimle buluşuyor.

Dünyanın en iyi kumaşlarının kusursuz işçilikle buluştuğu koleksiyonda yer alan her bir parça, centilmenlerin dolabının vazgeçilmezi olacak. Loro Piana, Reda, Vitale Barberis Canonico, Fratelli Tallia di Delfino gibi premium kumaş markalarının kumaşları ile hazırlanan ceketler, EDWARDS'ın ayrıcaklıklı ürünleri arasında yer alıyor. Her daim giyimine önem veren erkeklerin tercihi Non-Iron gömlekleri tamamlayacak, kaşmir triko, İskoç Shetland kazaklar, kadife pantalonlar ve su itici özellikli montlar ise sezonun en özel parçaları arasında dikkat çekiyor. Deri ayakkabı, çanta ve cüzdan çeşitlerinin yanı sıra organik pamuk kumaşların kullanıldığı t-shirt ve iç giyim ürünleri ile de giyim dolabının ihtiyacı olan her parçayı bir arada sunuyor.

EDWARDS MAĞAZALARI

EDWARDS, İstanbul'da Zorlu Center, Akasya AVM, Akmerkez, Optimum AVM ve Kalamış Marina; Ankara'da Panora AVM, Antalya'da Land of Legends mağazaları ile tarzına özen gösteren centilmelerin favori markası olmaya devam ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR