USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Girişimcilik

07 Ekim 2019 14:19

Esas Ventures, Startup Istanbul'a sponsor oldu

Girişimcilik ekosistemini İstanbul'da buluşturan Startup Istanbul'un bu seneki ana sponsoru girişim sermayesi şirketi Esas Ventures oldu. Esas Ventures'ın dünya çapında 18 girişimde yatırımı bulunuyor.

Esas Ventures, Startup Istanbul'a sponsor oldu

Yeni sponsorluğu değerlendiren Etohum Kurucusu Burak Büyüdemir “Tüm dünyadan gelen yenilikçi girişim ve yatırımcılarla bu yıl yedinci kez düzenlediğimiz Startup Istanbul'da Esas Ventures'ın sponsorluğundan çok mutluyuz. Geçtiğimiz yıllarda da Startup Istanbul etkinliğini destekleyen ve her fırsatta girişimcilik ekosistemine katkıda bulunan Esas Ventures ile bu işbirliğimizin devam etmesini hedefliyoruz” dedi.
 
Esas Ventures Kurucu Ortağı Fethi Sabancı Kamışlı ise yaptığı açıklamada: “Esas Ventures'ı kurduğumuz günden bu yana bir hedefimiz ve hayalimiz var; Türk girişimcilik ekosistemini dünyadaki diğer ekosistemlerle entegre etmek, hayalimiz ise İstanbul'un, bölgesinde en önemli startup merkezlerinden biri olmasını sağlamak. Biz Esas Ventures olarak, İstanbul ile dünyanın geri kalanı arasında bir köprü olmak istiyoruz. Bu bağlamda Startup İstanbul bizim için önemli bir platform, destek vermekten mutluluk duyuyoruz. Günün sonunda dünya markası olabilecek bir Türk girişimciyi, startup'ı desteklemiş olabilirsek ne mutlu bize” dedi.

 

EN ÇOK OKUNANLAR