USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Gastronomi

08 Temmuz 2023 11:23

The Peninsula Istanbul ve Şef Fatih Tutak, yeni mekanlarını açtı

The Peninsula Istanbul ve Şef Fatih Tutak, Türk-Asya mutfağından lezzetler sunacak GALLADA ve Topside Bar'ı hizmete açtı.

The Peninsula Istanbul ve Şef Fatih Tutak, yeni mekanlarını açtı

The Peninsula Istanbul'un tarihî yolcu terminali binasının manzarasıyla büyüleyen terasında yer alan GALLADA ve Topside Bar, misafirlerini İpek Yolu'ndan geçen Avrasya ticaret yollarının tarihi tatları, lezzetleri ve gelenekleri ile tüm bunların İstanbul ile olan bağlantısına dayanan çağdaş bir gastronomi yolculuğuna çıkaracak.

Türkiye'nin tek iki Michelin yıldızlı Şef'i Fatih Tutak GALLADA'da, kendi Türk mirasından ve Türkiye'den Asya'ya uzanan profesyonel yolculuğundan esinlenerek yenilikçi Türk-Asya mutfağı deneyimi yaratıyor. Şef Fatih Tutak binlerce yıldır bu tarihi bölgede çizilmiş rotalar boyunca gelişen sayısız tat skalası, teknik ve sanatsallığa odaklanan, rafine ve sezgisel bir anlayışa sahip menü sunuyor.

ÖZEL LEZZETLER SUNACAK

GALLADA, paylaşımlık ortak tabaklar konseptiyle misafirlerini, aile ve arkadaşlar arasındaki sosyal etkileşimi kutlamaya davet ediyor. Zengin menü, Adana Kebap Mantı'dan odun ateşinde pişirilen deniz ürünlerine, 25 katmandan oluşan Şaşlık gibi farklı tatları içeriyor ve Ilık Hurma Keki ve Şef'in annesine ithaf ettiği Demir Tatlısı gibi özel tatlar ile sona eriyor.

EN ÇOK OKUNANLAR