USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

11 Aralık 2018 12:17

Ali Raif Dinçkök hayatını kaybetti

Aksa, Akenerji, Akkim, Papermoon, Akmerkez, Akbatı ve Akasya AVM'lerin de sahibi olanAkkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti

Ali Raif Dinçkök hayatını kaybetti

Akmerkez, Akbatı ve Akasya AVM'lerin de sahibi olan ve bir süredir hastanede tedavi gören Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök hayata gözlerini yumdu. 

Akkök Holding tarafından yapılan açıklamada, holdingin yönetim kurulu başkanı Ali Raif Dinçkök'ün hayatını kaybettiği bildirildi. 

Açıklamada, "Rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Raif Dinçkök'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Başımız sağ olsun." ifadeleri kullanıldı.

Bu arada Dinçkök'ün cenazesinin, yarın öğle vaktinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan aile kabristanına defnedileceği öğrenildi.

ALİ RAİF DİNÇKÖK KİMDİR?

Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök, 1944 yılında İstanbul’da doğdu

Ali Raif Dinçkök, lise öğrenimini Avusturya Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Aachen Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

İş hayatına Akkök Şirketler Grubu’nda başlayan Ali Raif Dinçkök, Akkök Sanayi Yatırım ve Geliştirme A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı görevinin yanısıra ve diğer grup şirketlerinin yönetim kurullarında da görev yapıyordu.

GAYRİMENKUL VE ENERJİ DEVİ

Kimya, enerji, gayrimenkul, inşaat, tekstil ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Akkök Holding bünyesinde şu şirketler yer alıyor:

-Akmerkez
-Akasya
-Akiş GYO
-Akbatı AVM
-Kidzania
-Aksa Akrilik
-Akenerji
-Sedaş
-Sakarya Elektrik Dağıtım
-Aksa Akrilik
-Papermoon (Akmerkez Lokantacılık)

EN ÇOK OKUNANLAR