USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

05 Haziran 2023 11:17

Kredi kartı harcamalarında Axess yanınızda

Nakit para taşımak istemiyor iseniz, günlük ihtiyaçlarınızda kullanacağınız Axess Kredi Kartı tam sizin ihtiyaçlarınıza göre. Axess Kredi Kartı'nız yoksa, Akbank internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kolayca yapacağınız kredi kartı başvurusu sayesinde hemen kartınıza sahip olabilir, rahat rahat harcama yapabilirsiniz.

Kredi kartı harcamalarında Axess yanınızda

Nakit para taşımak istemiyorsanız, günlük ihtiyaçlarınızda kullanacağınız Axess Kredi Kartı tam sizin ihtiyaçlarınıza göre. Dilediğiniz market, bakkal, manav, züccaciye gibi iş yerlerinde Axess Kredi Kartı'nızı kullanabilir, alışverişin en avantajlı halini yaşayabilirsiniz. Axess Kredi Kartı'nız yoksa, Akbank internet sitesi ya da mobil uygulama üzerinden kolayca yapacağınız kredi kartı başvurusu sayesinde hemen kartınıza sahip olabilir, rahat rahat harcama yapabilirsiniz. Dilerseniz de kartınız ile akbank kredi başvurusu yaparak, size özel onaylanmış kredinizi kullanarak, alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

NEDEN AXESS KREDİ KARTI KULLANMALISINIZ?

Axess Kredi Kartı kullanıcıları, tüm alışveriş işlemlerinde kartlarını kolayca kullanabilirler. Marketten manava, ulaşımdan tatile, okul alışverişinden, çocuk oyuncaklarına kadar tüm alışverişlerde Axess Kredi Kartı kullanım imkanı bulunuyor. Diğer birçok kartlara göre farklı taksit imkanları da sunan Axess Kredi Kartı sayesinde, dilerseniz sonradan taksitlendirme de yaparak, peşin alışverişinizi taksit taksit ödeme imkanı elde edersiniz.

İLK KEZ AXESS SAHİBİ OLACAKLARI MÜKEMMEL FIRSATLAR BEKLİYOR

Axess Kredi Kartı sahibi olmak oldukça kolay. Akbank internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurusu yaparak, buradaki formu doldurmanız yeterli. Başvurunuzun onaylanmasının ardından, kartınız evinize ya da dilediğiniz bir adrese hemen gönderilir. İlk kez Axess Kredi Kartı sahibi olacak kullanıcılar, Axess dünyasına avantajlı bir giriş de yapma imkanı elde ediyor. Öyle ki, Axess Kredi Kartı başvurusu yapıp, başvurusu onaylanan kullanıcılara, yapacakları her 1.500 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL olmak üzere, toplamda 1.250 TL'ye varan chip-para kazanma fırsatı sunuluyor. Axess'le hem harcayacak hem de kazanacaksınız. Bunun için hemen Juzdan uygulamasını indirip, buradan kampanyaya katılmanız yeterli olacaktır. Üstelik, ilk kez Axess Kredi Kartı sahibi olan kullanıcılar, ilk yıl kart ücreti de ödemiyorlar.

AXESS SAHİBİ ÖĞRENCİLER DAHA FAZLA KAZANIYOR

Axess, öğrencilere yönelik farklı bir kampanya daha geliştirmiş durumda. Öğrenci olup, ilk kez Axess Öğrenci Kartı'na başvuran öğrenciler, 400 TL'ye varan chip-para biriktirme fırsatı elde ediyor. Akbank internet sitesi üzerinden ya da Akbank mobil uygulama üzerinden kredi kartı başvurusu yapan öğrenciler, kartları ile yapacakları her 250 TL'lik alışverişe 100 TL chip-para kazanma fırsatı elde ediyor. Böylece toplamda 400 TL'ye varan chip-para kazanan öğrenciler, biriktirdikleri chip-paraları da başka alışverişlerde kullanarak, harcadıkça kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.

18-26 yaş arasındaki gençlerin faydalanabileceği Axess Öğrenci Kartı'na sahip olan öğrenciler, kartlarının onaylanmasının ardından 15 Haziran 2023 tarihine kadar yapacakları alışverişlerde chip-para kazanmaya başlayabilecek.

Öğrenci kart sahibi kullanıcılar, aynı iş yerinde aynı gün yapacakları alışverişler için ilk işlemlerindeki chip-parayı kazanabilecekler. Üstelik chip-paralar aynı gün harcama yapılan kartlara yükleniyor, böylece hemen kullanma fırsatı elde edilmiş oluyor.

NAKİT İHTİYAÇLARINIZDA DA AKBANK YANINIZDA

Müşterilerine hayatı kolaylaştıracak, finansa daha uygun koşullar ile ulaşma imkanları sunan Akbank, Axess Kredi Kartı'nın yanında, nakit para çekmek isteyenler için uzun vadeli kredi imkanları da sunuyor. Axses Kredi Kartı sahibi kullanıcılar, acil nakit ihtiyaçları olduğunda, mobil uygulama yada internet sitesi üzerinden Akbank kredi başvurusu yaparak, anında kredi çekebilirler. 48 aya varan taksitler ile kredi kullanma imkanı elde eden Akbank kullanıcıları, hem nakit ihtiyaçlarını gidermiş hem de geri ödemesini uzun vade ile gerçekleştirme fırsatı elde etmiş oluyor.

AXESS İLE DİĞER KART BORÇLARINIZI UNUTUN

Birden fazla kredi kartı olan kullanıcılar, Axess dünyasına katıldıkları takdirde, diğer kredi kartlarının borçlarını unutuyorlar. Öyle ki, Axess Kredi Kartı sahibi müşteriler isterlerse, diğer banka kredi kartlarına ait borçlarını Akbank Kredi Kartı'na taşıyabiliyorlar. Uygun faiz oranları ile Axess Kredi Kartı'na aktarılacak diğer banka kartlarının borçları 12 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Böylece müşteriler hem nakit akışlarını daha pratik yönetebiliyor hem de borçlarını 12 aya varan vadelerde zorlanmadan kolayca ödeme fırsatı elde ediyor.

İlandır

EN ÇOK OKUNANLAR