USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

06 Ağustos 2020 10:49

Maxx Royal Resort'ta lüks ve konfor bir arada

Her detayı ile farkını ortaya koyan Maxx Royal Kemer Resort, etkileyici konsepti ve sınırsız hizmetleriyle misafirlerini ağırlıyor

Maxx Royal Resort'ta lüks ve konfor bir arada

Dalida Özatay Erus / [email protected]

Huzuru lüksle, konforu eğlenceyle buluştururken doğal güzellikleri de yaşama fırsatı sunan Maxx Royal Kemer Resort, etkileyici konsepti ve sınırsız hizmetleriyle alışılagelmişin dışında bir tatil anlayışı sunuyor. Yalın ve şık detaylarıyla geniş bir alana kurulmuş olan tesis, süit ve villalarının yanı sıra tatil boyunca misafirlere büyük kolaylık sağlayan Maxx Asistanları, gurme restoranları, benzersiz hizmetleri ve her detayı ile farkını ortaya koyuyor. Kişisel tercihleri ön planda tutarak uluslararası standartlarda hizmet veren tesis, şık ve orijinal atmosferiyle konforun başrolde olduğu villalara ev sahipliği yapıyor. 

FARK YARATAN HİZMETLER

Her türlü detayın ve konforun düşünüldüğü geniş bir yaşam alanı olmasını isteyen misafirlerin beklentisinden yola çıkan Maxx Royal Kemer Resort, birbirinden özel konaklama seçenekleriyle hizmet veriyor. 100 metrekarelik geniş alana yayılan süitlerde, soyunma odasından jakuziye kadar pek çok özellik bulunuyor. Havuz manzarasının yanı sıra terastan havuza direkt geçiş imkanı sunan ve 310 metrekareye kadar geniş bir alana yayılan Laguna Dublex Süitler ise çocuklu aileler için büyük rahatlık sağlıyor. Tesisin geniş aileler, arkadaş grupları ve özel organizasyon konaklamaları için tercih edilen villa seçenekleri de bulunuyor. Kemer’in denize hakim bir noktasında, konforlu bir dekorasyonla tasarlanan villalar, neredeyse bir ev büyüklüğünde ve ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü olanağa sahip. Ayrıca terasta jakuzi, bahçeden plaja direkt geçiş imkanı, özel açık havuz ve plaj alanında özel cabana gibi her türlü lüks detay düşünülmüş. Maxx Royal Kemer Resorts; özel villalarında dört gece ve üzeri konaklayan misafirlerini, tüm uçuşlarında Antalya Havalimanı’ndaki CIP Terminali’nde ağırlıyor. Presidential Villa’da 7 gece ve üzeri konaklayan misafirlerine ise havalimanı-otel ve otel-havalimanı arasında ücretsiz helikopter transferi ve CIP Terminal’ini kullanım ayrıcalığı sunuyor. Ayrıca size ait bir butler (uşak) olması, ücretsiz oda servisi ve tatiliniz boyunca plajda bulunan cabana’ların kullanım hizmeti de yer alıyor. Villalar, elektronik anahtar ve perde sistemi gibi teknolojik donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Tüm tatilinizi sizinle dizayn eden Maxx Asistanı ise tatil boyunca tüm ihtiyaçlarınızı belirleyip önceden hazır hale getiriyor. 

ULUSLARARASI LEZZETLER BİR ARADA 

Dünya mutfaklarına ait lezzetleri ustalıkla çatısı altına toplayan tesisin restoran çeşitliliği, menü zenginliği ve lezzet kalitesi misafirlerine aynı zamanda gastronomi tatili de yaşatıyor. Azure 24’te günün her saati şık sunumları tadabilirken, İtalyan mutfağına özel lezzetlerin yanı sıra balığın başrolde olduğu sofralar da lezzet şöleni yaşatıyor. Türk ve Anadolu mutfağından vazgeçemeyenler ise Azure Türk’ün tatlarını deneyebilir. Otelin en iddialı gastronomi duraklarından biri olan Gastro by Alfredo Russo ise Michelin yıldızlı şefin hazırladığı menüleri sofralara taşıyor. 

ÖZEL BAKIMLARLA KENDİNİZİ ŞIMARTIN

Dünya masaj literatüründe yer alan birbirinden özel masaj seçeneklerinin yanı sıra çeşitli güzellik uygulamaları ve Aqua Gym ayrıcalığı sunan Aven Royal SPA, yılın yorgunluğunu atmanızda yardımcı oluyor. Spa içerisinde eğitimli güzellik danışmanları tarafından çeşitli uygulamalar da gerçekleştiriliyor. Spa’da tamamen doğal, paraben içermeyen Thermes Marins Kozmetik ürünleri kullanılıyor.

 

EN ÇOK OKUNANLAR