USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sosyal Fayda

22 Nisan 2024 15:46

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, depremzede çocuklarla buluştu

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, geçtiğimiz yıl Şubat ayında yaşanan ve tüm Türkiye'yi derinden sarsan deprem felaketinin ardından deprem bölgesinde sahnelediği oyunlarla çocukların yanında oldu.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, depremzede çocuklarla buluştu

Mehmet Zorlu Vakfı tarafından, çocuklara tiyatroyu tanıtmak ve sevdirmek amacıyla, 2003 yılında kurulan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerden etkilenen çocukların yanında olmaya devam ediyor.

20 yılı aşkın süredir 2.100'e yakın sahneleme ile 1 milyondan fazla çocuğa erişen Zorlu Çocuk Tiyatrosu, tiyatronun iyi­leştirici gücüne olan inançla "Lunapark Gezegeni" oyunu ile bir kez daha çocuklar için deprem bölgesine gitti.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu, 15-19 Nisan tarihleri arasında Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep'te toplam 11 okulda gösterim gerçekleştirerek yaklaşık 8 bin öğrenciye ulaştı.

"İNSANLARIN HAYATLARINA DOKUNUYORUZ VE SEKTÖRE ÖRNEK OLUYORUZ"

Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova, turneye ilişkin: "Zorlu PSM olarak, Zorlu Grubu'nun Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda tüm faaliyetlerimizde toplum için ortak değer ve fayda yaratmayı kendimize misyon edindik. Gerçekleştirdiğimiz konserler, müzikaller ve tiyatro oyunlarıyla kültür sanat izleyicilerinin dünyasını değiştirirken; aynı zamanda toplumsal fayda yaratacak projelerle insanların hayatlarına dokunuyoruz ve sektöre örnek oluyoruz.

Mehmet Zorlu Vakfı çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Zorlu Çocuk Tiyatrosu ile deprem bölgesine gerçekleştirdiğimiz bu turneyle de 3 şehirde, 11 okulda yaklaşık 8.000 öğrenciye ulaştık. Kısa bir süre de olsa miniklerin yüzünü güldürebildiğimiz ve bu turneyle onların da dünyasına dokunabildiğimiz için çok mutluyuz" dedi.

(Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova)

EN ÇOK OKUNANLAR