USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

07 Mart 2023 13:54

Workhy & Mükellef'te üst düzey atamalar: Yeni CFO Evren Konal oldu

Girişimcilik dünyasında öne çıkan kuruluşlardan olan Workhy & Mükellef'in Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) şirketin Kurucu Ortağı Evren Konal olurken İnsan Kaynaklarından Sorumlu Üst Düzey Yönetici (Head of HR) pozisyonuna Nursen İnci atandı.

Workhy & Mükellef'te üst düzey atamalar: Yeni CFO Evren Konal oldu

Amerika, İngiltere, Türkiye ve Avrupa Birliği ülkeleri olan Estonya, Hollanda, Almanya'yı kapsayan geniş bir coğrafyaya ticaretini taşımak isteyen küçük ve orta büyüklükteki şirketlere, şirket kuruluşundan vergilendirmeye kadar olan süreçte ürün ve hizmetler sunmanın yanında tüm müşterilerini sahip olduğu teknoloji platformuyla regülasyonlara uyumlu hale getiren Workhy & Mükellef, sektörün deneyimli isimleriyle kadrosunu genişletmeye ve organizasyonel yapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Şirketin yeni döneminde Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Workhy & Mükellef Kurucu Ortağı Evren Konal, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Üst Düzey Yönetici (Head of HR) ise Nursen İnci oldu. Workhy & Mükellef'in yönetim ekibine katılan Konal, Türkiye ve global büyüme hedefleri doğrultusunda şirketin finansal faaliyetlerinin planlanması ve yönetilmesini üstlenirken, İnci ise şirketin stratejik insan kaynakları süreçlerinden sorumlu olacak.

EVREN KONAL KİMDİR?

Lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İşletme bölümünde tamamlayan Evren Konal, meslek hayatına Bağımsız Denetim ve Danışmanlık şirketi Mazars'ta başladı. Burada edindiği 12 yıllık tecrübenin ardından, eDönüşüm şirketi Sovos Foriba'da CFO olarak görev aldı. 2021 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu EA Force Teknoloji A.Ş.'de finans alanında farklı görevlerde yer alan Konal, Workhy & Mükellef Kurucu Ortağı olarak yeni dönemde şirketin Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CFO) görevini üstlenecek.

NURSEN İNCİ KİMDİR?

Sakarya Üniversitesi Bilgi Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden mezun olan Nursen İnci, profesyonel iş hayatı boyunca mühendislik ve teknoloji alanlarında faaliyet gösteren ulusal şirketlerde uzun yıllar çalışarak insan kaynaklarının tüm fonksiyonlarında deneyim kazandı. İnci, 2015 yılında çalışmaya başladığı Foriba'da şirket birleşmeleri, globalleşme ve şirketin satış sürecinde insan kaynakları politikalarını oluşturmada katkı sağladı. İnci, Workhy & Mükellef'in İnsan Kaynaklarından Sorumlu Üst Düzey Yönetici (Head of HR) rolünü üstlenerek kariyerine devam edecek.

EN ÇOK OKUNANLAR