USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

24 Ekim 2019 15:17

Millenicom’a yeni Genel Müdür

SOCAR Türkiye’nin iştiraki ve Türkiye’de alternatif telekom sektörünün öncü şirketi Millenicom’da genel müdürlük görevini Aybars Karaatmaca üstlendi.

Millenicom’a yeni Genel Müdür

2004 yılında kurulan Millenicom’da, SOCAR Türkiye ile yeni bir döneme adım atıldı. Haziran 2019’dan itibaren Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye’nin çatısı altında faaliyet göstermeye başlayan Millenicom’un yeni Genel Müdürü, Aybars Karaatmaca oldu.

20 yılı aşkın kariyerinde birçok şirkete girişimcilik ve yatırım konularında liderlik yapan Karaatmaca, telekomünikasyon sektöründe önemli görevler üstlenmiş bir isim. 1991 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra, yüksek lisansını Başkent Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nde tamamlayan Karaatmaca, eğitimine New York Üniversitesi’nde Pazarlama Programı ile devam etti. Harvard Business School’dan Liderlik Yönetimi ve Organizasyonel Değişim Sertifikası bulunan Karaatmaca, çalışma hayatına 1999 yılında atıldı. Kuzey Kıbrıs Turkcell’de CEO olarak görev yapan Karaatmaca, çeşitli şirketlerde de CEO danışmanlığı, bağımsız yönetim kurulu üyeliği, yatırım ortaklığı, start-up mentorluğu gibi roller üstlendi.

240 bini aşkın müşterisine çeşitli telekom ve iletişim hizmetleri sunan Milleniciom; uygun fiyatlı, avantajlı, sorunsuz ve kaliteli internet hizmeti ile sektörde öne çıkıyor. 2017 yılında Bilişim 500 araştırmasında “yılın alternatif operatör hizmeti kategori birincisi” ve Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı araştırmasında “iletişim hizmetleri sektör üçüncüsü” seçilen Millenicom, dijital çağa ayak uyduran, müşteri memnuniyetini ön planda tutan en iyi alternatif telekom şirketi hedefi ile ilerliyor. 

EN ÇOK OKUNANLAR