USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kültür&Sanat

02 Eylül 2023 09:41

Türk Ressamların Londra çıkarması: Turquoise

Türkiye'nin önemli ressamları arasında bulunan isimler Londra'da Mayfair Gallery Marquess'de düzenlenecek olan Turquoise başlıklı karma sergide eserlerini İngiliz sanatseverlerin beğenisine sunacaklar. Sergi, 26-30 Eylül ve 1-4 Ekim tarihlerinde gezilebilecek.

Türk Ressamların Londra çıkarması: Turquoise

Türkiye'nin önemli ressamları; Alev Özas, Bayram Gümüş, Fevzi Karakoç, Fırat Altındal, Hasan Kara, Haydar Ekinek, Merve Akman, Mustafa Demirpençe, Neslihan Can, Nurten Balaban, Orhan Umut, Selahattin Kara, Şahin Paksoy'un yanı sıra 40 Türk ressam eserlerini, Turquoise başlıklı karma sergide İngiliz sanatseverlerin beğenisine sunacaklar. Artvizyon Gallery Nihat Tokat'ın organizasyonuyla gerçekleşecek olan sergi 26-30 Eylül ve 1-4 Ekim 2023 tarihlerinde gezilebilecek.

Londra'da lüksün merkezi olarak bilinen Mayfair'de yer alan Gallery Marquess'de yapılacak olan sergi, Türk ressamlarının sanat alanında eser şöleni niteliğinde olacak. Başta Lordlar Kamarası mensupları olmak üzere İngiliz sosyetesi ve koleksiyonerlerin katılım sağlayacağı bu sergiler için özel kataloglar hazırlanmaya başlandı. Katılan tüm sanatçılara katılım sertifikaları verilecek bu sergilere, Türk ve İngiliz sanatseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

EN ÇOK OKUNANLAR