USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kültür&Sanat

03 Aralık 2023 09:16

Kaos ve düzenin dinamik etkileşiminde bir sanat yolculuğu

Küratörlüğünü Pınar Goodstone'un üstlendiği Multidisipliner Sanatçı Onur Alakay imzalı 'Abstract Acceleration' sergisi, 30 Kasım 2023-14 Ocak 2024 tarihleri arasında Karaköy'ün sanat oteli Root Karaköy'de sanatseverlerle buluşuyor.

Kaos ve düzenin dinamik etkileşiminde bir sanat yolculuğu

Onur Alakay, küratörlüğünü New York'ta yaşayan Pınar Goodstone'un üstlendiği 'Abstract Acceleration' ile sanatın, kültürün ve toplumun nefes aldığı bir sığınak olan Root Karaköy'de dinamik tuvallerini sergilemeye hazırlanıyor. Toplumsal ruhu yansıtan sergi, büyük ölçüde insanlığın uçsuz bucaksız evrendeki birbirine bağlılığını inceliyor. Başlı başına bir tuvale dönüşerek sergiyle bütünleşecek olan Root Karaköy ise sanatın, kültürün ve toplumun birleştiği sürükleyici bir atmosfer yaratıyor.

Tuvaller ve yoğunlukla akrilik boya ile uygulanmış olan teknikler aracılığıyla evrendeki kaos ve düzenin derin temalarını, kişisel yolculukları ve mikrodan makroya kozmik etkileşimi araştıran bu koleksiyon altı hafta boyunca ziyaretçileri soyut, pop art ve kübist esintili vuruşların büyüleyici birleşimini ortaya çıkaran Onur Alakay'ın vizyon sahibi dünyasında gezintiye çıkaracak.

EN ÇOK OKUNANLAR