USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kültür&Sanat

16 Aralık 2023 10:01

BASE, Akaretler Sıraevler'de sanatseverlerle buluşuyor

Türkiye'nin dört bir yanından yeni mezun sanatçıların yapıtlarını aynı çatı altında sanatseverlerle buluşturan BASE'in 7.edisyonu 13-17 Aralık tarihleri arasında Bilgili Sanat iş birliğiyle, Akaretler Sıraevler ev sahipliğinde düzenleniyor.

BASE, Akaretler Sıraevler'de sanatseverlerle buluşuyor

26 şehirde 38 üniversiteden yeni mezun 120 sanatçının gerçeklik ve düşlere dair yorumlarını sanatseverlerle buluşturacak olan BASE 2023'te resim, fotoğraf, seramik, cam, heykel, video, yeni medya, grafik tasarım, geleneksek Türk Sanatları gibi farklı disiplinlerde üretilmiş 130 eser yer alacak.

BASE'in küratörü Derya Yücel, Türkiye'nin ortak mezuniyet sergisi BASE'in bu yılki teması olan 'Gerçekliğin içinde, düşlerin kıyısında'yı şu şekilde anlatıyor: BASE 2023 seçkisinde yer alan yeni mezun genç sanatçıların gerçeklik ve düşlere dair yorumlarını bir araya getiriyor. Sergi, sanatçıların duygu, düşünce ve hayallerini barındıran bir sahne ortaya çıkartırken, yaşamdaki karşılığının ötesinde tasarlanan gerçeklik ve düşler arasındaki bağlara, umutsuzluk ve umutlarına dair çok sesli yolculuklarındaki farklılık ve ortaklıklara da işaret ediyor."

EN ÇOK OKUNANLAR