USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

06 Mart 2024 16:50

Vestel, duruşuyla ilham olan kadınlara desteğini sürdürüyor

Uzun zamandır kadın sporunun gelişmesi için sorumluluk alan Vestel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı yeni reklam filminde milli cimnastik sporcularına yer verdi.

Vestel, duruşuyla ilham olan kadınlara desteğini sürdürüyor

Kadınların fırsat verildiğinde en zor spor dallarından cimnastikte bile büyük başarılar elde edebildiğini anlatan reklam filminde Ritmik Cimnastik Milli Sporcusu Neriman Aleyna Kocamaz ve Aerobik Cimnastik Milli Sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı rol aldı.

Hayatın her alanında fırsat eşitliği anlayışını benimseyen Vestel, bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı reklam filminde, yıllardır desteklediği spor dalları arasında yer alan cimnastiğin Türkiye'deki iki önemli ismine yer verdi.

'Bunları tartışmayalım' başlıklı reklam filminde, her şeyi yapmaya muktedir olan kadınların imkân verildiğinde dünyanın en zor spor dalları arasında sayılan cimnastikte de önemli başarılar elde ettiği vurgulanıyor. Ofis ve okul ortamında çekilen reklam filminde Ritmik Cimnastik Milli Sporcusu Neriman Aleyna Kocamaz ve Aerobik Cimnastik Milli Sporcusu Dünya Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı rol aldı. Filmlerde Kocamaz ve Onbaşı'nın performansları eşliğinde, "Ofiste, okulda, sokakta, sporda, istediğin yerde... Öyle bir dur ki duruşun ilham olsun. Kadınlar günün kutlu olsun" mesajı veriliyor.

Panda Films tarafından çekilen reklam filminin yönetmenliğini de reklam alanında uzun yıllardır başarılı projelere imza atan Gizem Elçi üstlendi.

KADIN SPORUNA DESTEK

* Vestel, toplumun gelişimini kendi gelişimine eş değer gören bir marka olarak, sporun toplumsal gelişim açısından kritik önem taşıdığına inanıyor.

* Spor, toplumsal gelişim ve ilerleme açısından büyük öneme sahip olmasının yanı sıra, birleştirici güce sahip olan alanlardan biri. Vestel bu bakış açısıyla çeyrek asırdır sporla iç içe geçmiş bir marka oldu.

* Türkiye'de sporun en önemli destekçileri arasında yer alan Vestel, uzun yıllardır voleybol başta olmak üzere, futbol, cimnastik, hentbol ve yelken dallarına önemli desteklerde bulunuyor.

* Vestel, 2016 – 2017 sezonunda yola çıktığı Türkiye Voleybol Federasyonu ile çok güzel işlere imza attı.

* Türkiye'de ve dünyada voleybolun daha görünür olmasına destek olan şirket, yıllardır kadın voleybolunu 'Cumhuriyet tarihinin en önemli kadın hareketi' olarak görüyor.

* Türkiye'deki kadın voleybol ligine adını vererek başladığı sponsorluk yolculuğunda desteğini büyüten Vestel yoluna Voleybol A Milli Takım'ların ana sponsoru olarak devam etti. Voleybol alt yapısına da destek veren Vestel, geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkıda bulunmaya devam ediyor.

* Vestel'in verdiği destek ve yürüttüğü kampanyalarla 'Filenin Sultanları' bugün topluma rol model oluştururken, dünya çapında bir markaya dönüştü.

* Vestel'in 'Biz Voleybol Ülkesiyiz' kampanyası ve söylemi ülke genelinde büyük ses getirdi.

* Kadın sporuna destek kapsamında üç yıldır Vestel tarafından desteklenen Kastamonu Kadın Hentbol Takımı Avrupa Hentbol Federasyonu Kupa'sında çeyrek finale kadar yükseldi.

* Vestel'in 2021 yılında 8 Mart Dünya Kadınlar gününde duyurduğu Türkiye Cimnastik Federasyonu ve Ritmik Cimnastik Takımları Ana Sponsorluğu da devam ediyor.

8 Mart Kadınlar Günü reklam filmleri

* Vestel toplumsal cinsiyet eşitliği konusuna bakış açısını, yıllardır özel gün iletişimlerine de aktif şekilde taşıyor. Şirket, 2021'de başlattığı Türkiye Cimnastik Federasyonu ve Ritmik Jimnastik Takımları Ana Sponsorluğunu duyurmak için 8 Mart'ta 'Duruşun İlham Olsun' mottosuyla çektiği reklam filminde özel ritmik cimnastik takımına yer verdi.

* Vestel, 2022 yılında hayata geçirdiği 'Bugünün Ardında Nice Dün Var' projesi de bu anlayışın bir ürünü oldu.

* Şirketin 2022'deki reklam filmi de voleyboldan cimnastiğe, hentboldan yelkene desteklediği tüm spor dallarından başarılı milli sporcuların 364 gün boyunca durmadan çalışmasını, yıl boyunca harcadıkları emeği konu aldı.

* Vestel, bu yılki 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması kapsamında, kadın sporuna verdiği desteği bir kez daha göstermek için hazırladığı reklam filmlerinde milli jimnastik oyuncularına yer verdi.

EN ÇOK OKUNANLAR