USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 21:56

Nilgün Keleş: Yaşamımı faydalı olmak üzerine kurguladım

Hayatı bir nehre benzetirim. Bazen usul usul akar bazen de güçlü ters akıntılar vardır. Her ne kadar sakin bir suyun ruhumuza da kendimize de iyi geleceğine inansak da güçlü karşı koyuşlar da bizi biz yapan kişiliğimizin oluşmasında kritik bir role sahiptir

Nilgün Keleş: Yaşamımı faydalı olmak üzerine kurguladım

Kısacası ben hayat nehrimin her halini severim ve ondan kazanımlar çıkartmaya çalışırım. Elbette herkes gibi zorlandığım zamanlarda bana ilham veren, bana ışık olan kahramanlara da sarılmışlığım vardır. En başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ulusların özgürlüklerini, bağımsızlıklarını kazanmasına vesile olmuş liderlerin hayat yolculuğumuza ışık tuttuğuna inanırım.

Yaşamımı faydalı olmak üzerine kurguladım. Hayatım boyunca önceliğim her ne olursa olsun yaptığım her şeyi ahlaklı, onurlu ve erdemli olarak yapmak, kendim için olduğu kadar yaşadığım ortamlara da olumlu katkı sağlamak üzerine inşa ettim. Bundan 10-15 yıl sonra ise bugün konuştuğumuz ve yaşadığımızdan tamamen farklı bir sektörel yapımız olacağına inanıyorum. Bütün gelecek vizyonunu bu şekilde tasarlayan bir şirketin CEO’su olarak o günleri deneyimleyecek şansım olmasını diliyorum.

Sevgiler,

Nilgün Keleş Sertrans Logistics CEO’su

EN ÇOK OKUNANLAR