USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Gastronomi

02 Aralık 2022 14:22

İstanbul yeme-içme dünyasının önde gelen markaları C-paces çatısı altında

İstanbul'un ikonik noktalarında, kendine özgü gastronomi ve ağırlama konsepti ile şehrin yeme-içme dünyasına imzasını atan markalar artık c-paces yeme-içme grubunun markası altında. Bünyesinde; Feriye, Dekk, Madera, Cream & Sugar, Restoran Modern ve Cafe Modern markalarını bulunduran c-paces, gastronomi deneyimi ve ağırlama kültürü birbirinden farklı olan, yenilikçi ve yaratıcı konseptlerdeki markaları ile iddiasını ortaya koyuyor.

İstanbul yeme-içme dünyasının önde gelen markaları C-paces çatısı altında

C-paces, markaları ile farklı kitleleri günün her saatinde ağırlayarak; yeme içme, sosyalleşme ve eğlence odağında bütüncül bir deneyim sunuyor. Yeme-içme grup markası c-paces'in kurucu ortakları arasında yıllardır turizm ve gastronomi sektöründeki yatırımları ve yaratıcı konseptleri ile öne çıkan Göktuğ Özdemir yer alıyor. Bilgi birikimi ve deneyimli ekibi ile dinamik bir yapıya sahip olan c-paces, dünyadaki yeme – içme trendlerini ve sektördeki global yenilikleri yakından takip ediyor.

FERİYE'DE GASTRONOMİDEN SANATA BÜTÜNLÜKÇÜ BİR DENEYİM

Ortaköy'de Boğaz'ı kucaklayan eşsiz manzarasıyla İstanbulluların keyif ve ilham kaynağı olan Feriye, Türk mutfağı ve farklı ülke mutfaklarından özel lezzetlere, şehrin ritmini hissedeceğiniz etkinliklerden çok fonksiyonlu alanlara kadar İstanbul'u tam anlamıyla hissedeceğiniz bütünlükçü bir deneyim sunuyor. Feriye'nin yeme içme deneyim alanları içinde Şef Birkan Erköylü liderliğindeki deneyimli mutfak ekibi ile birlikte mevsiminde lezzetler sunan ve 2023 Michelin Tavsiyesi olan Lokanta Feriye, deniz mahsullerinin en lezzetlilerini özel reçetelerle hazırlayan SeaSalt, iyi kahve deneyiminin muhteşem bir manzarayla birleştiği Voi yer alıyor.

(Dekk / Maçka)

'COOL FOOD COOL MOOD' MOTTOSUYLA ŞEHRİN POPÜLER SOSYALLEŞME VE BULUŞMA NOKTASI: DEKK

Maçka'da şehir hayatının önemli lokasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan ve 2.500 metrekarelik bir açık alanda konuşlanan dekk, misafirlerine kurgulanmış sokak/kent meydanı konseptinde bir yaşam alanı sunuyor. dekk'in içerisinde; Banko Burger, Yumami Street Food, Voi Coffee, Green Department, Rita Deli, Nappo Pizza, Coni&Co, Mösyö Cafe & Digital Art Community, dekk bar gibi yeme-içme sektörünün önemli markaları yer alıyor.

(C-paces Kurucu Ortağı Göktuğ Özdemir)

İYİ KAHVE ODAĞINDA GÜNLÜK VE TAZE LEZZETLER CREAM & SUGAR'DA

c-paces çatısı altında yer alanlardan biri de grubun en yeni markalarından olan Cream&Sugar. Kaliteli malzemelerle hazırlanan günlük ve taze lezzetlerin alternatifli bir şekilde sunulduğu Cream & Sugar odağına 'iyi kahveyi' de koyuyor. Dünya pastacılığından özel seçki tatlılar ve tuzlu çeşitleri, öğle yemeği alternatifleri, atıştırmalıklar, salataların yer aldığı zengin ve bol bir menüye sahip olan Cream&Sugar, ferah ve samimi ambiyansıyla günün her saati misafirlerine keyifli vakit geçirebilecekleri bir cafe vadediyor.

RESTORAN MODERN VE CAFE MODERN HER ÖĞESİNDE TASARIM VE İNCELİK BARINDIRIYOR

Türkiye'nin ilk modern ve çağdaş sanat müzesi olan İstanbul Modern içerisinde açılacak olan Restoran Modern ve Cafe Modern, misafirleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Lokal ve modern dokunuşların harmonisiyle dizayn edilmiş Akdeniz ve Çağdaş Türk mutfağından yaratıcı lezzetleri bir araya getirecek olan Restoran Modern ve Cafe Modern'de günlük ve taze, kaliteli malzemelerle hazırlanan lezzetlerle müze kitlesini içine alan fakat müze sınırını aşan bir misafir kitlesi hedefleniyor.

YEME-İÇME DÜNYASININ MAÇKA'DAKİ YENİ ADRESİ: MADERA

Yepyeni bir konseptle kasım ayında kapılarını açan Madera, şehrin lezzet deneyim noktalarının en yenisi. İspanyolca'da "Bu onun tabiatında var" anlamına gelen Madera'nın tabiatında açık ateşten gelen paylaşımlıklar var. Türk ve Akdeniz mutfağının en iyi lezzetlerini, açık ateş ve odun ateşi odağında bol seçenekli menüsünde bir araya getiren Madera, aynı zamanda imza kokteyllerini de eğlenceli ve samimi ortamında gün boyu konuklarıyla buluşturuyor. 80 kişilik deneyimli ekibi ile hizmet veren Madera'nın Executive Chef'liğini Nihat Doğtürk üstleniyor. Mekan tasarımı ise ünlü İngiliz tasarımcı Lara Tyler'a ait. Mağaradan ilham alınarak tasarlanan alçak oturumlu özel alanlarıyla farklı bir stil yakalayan ve uluslararası açık mutfak standartlarının İstanbul'a özgü bir şekilde harmanlandığı Madera'da hem şehrin dinamizmi hissediliyor hem de şehirden izole bir lezzet deneyimi Boğaz manzarası ile yaşatılıyor.

(Madera / Maçka)

İLHAMI DOĞADAN, LEZZETİ ATEŞTEN

Çok alternatifli ve yaratıcı bir menü sunan Madera, açık ateşte pişen et ağırlıklı yemekleri ve paylaşımlıkları ile yenilikçi bir konsept üzerine kurgulandı. Yerel malzeme ve mutfağın global gastronomi teknikleri ve trendleri ile harmanlanarak otantik ama geleneksel olmayan bir şekilde sunulan lezzetler, açık ateşle buluşup misafirlerin kendilerinin seçtiği zengin eşlikçilerle birlikte kişiye özel ve yaratıcı bir konseptte servis ediliyor.

(Madera)

HER SEFERİNDE YENİ BİR LEZZET DENEYİMİ

Kendi tabağınızı tasarlayabileceğiniz, her geldiğinizde odun ateşinde pişirme teknikleri ve çok alternatifli menüsü ile farklı bir kombinasyonla yeni bir lezzet deneyimi yaşayacağınız Madera'da; zengin kokteyl menüsü ve geniş şarap kavı ile lezzetlerin eğlenceli bir atmosferde tadına varmak mümkün.

EN ÇOK OKUNANLAR