USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Ekonomi Haberleri

18 Aralık 2019 15:59

Platin Dergisi 'yeni lüksü’ tanımlayan isimleri bir araya getirdi

Türkiye’nin iş, sanat ve moda dünyasının önemli isimleri Platin Dergisi’nin 'Lüks’ teması buluşması için Four Seasons Sultanahmet'in ev sahipliğindeki özel davette bir araya geldi.

Platin Dergisi 'yeni lüksü’ tanımlayan isimleri bir araya getirdi

2019 yılının değerlendirmesini yapan Platin Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oya Yalıman, “Platin olarak 2019 yılında ekonomi dergiciliğinde tematik yayıncılığa geçerek bir ilke imza attık. Türkiye’nin yerli ve milli ekonomi dergisi olarak 21 yıllık yolculuğumuzda dijital yayıncılıkta da fark yaratarak güçleniyoruz. Bu akşam hem lüksü yeniden tanımladığımız ve büyük ilgi gören Aralık sayımızın başarısını kutluyor hem de 2019’a siz değerli konuklarımızla veda ediyoruz. 2020’de her yönüyle inceleyeceğimiz farklı temalarla ekonomi yayıncılığında geleceğe ışık tutmayı hedefliyoruz.” dedi

GECEYE BİRBİRİNDEN DEĞERLİ İSİMLER KATILDI

Platin Dergisi’nin tema buluşmasında Adviye Bergemann, Ali Şahin, Aslı Büyükdemir, Ata Uzunhasan, Can İlkhan, Demet Sabancı Çetindoğan, Erdem Akçıl, Gözde Demirezen, İnanç Kabadayı, Itır Eraslan, Jaklin Güner, Koray Şahmalı, Mustafa Aykut, Onur Cevahiroğlu, Özgür Alaz, Özkan Alkan, Serhat Tunçay, Sevil Dolmacı, Sibel Benli, Simge Telman, Tahsin Tür, Tarek Mourad, Tülay Şenel Kanburoğlu, Zuhal Alkan gibi değerli isimler katıldı.

DAVETE ÖZEL SANAT SUNUMU

Prof. Dr. Afife Batur’un öğrencisi olarak, 18. ve 19. yüzyılda İstanbul’daki vakıf kütüphanelerini çalışan Ayşe Yetişkin Kubilay, şu sıralar İstinye Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde Sanat Tarihi dersleri veriyor. Galeri Alfa, Türkiye’de gravür ve harita konusunda uzmanlaşmış ilk galeri olarak 1989 yılında Marianna Yerasimos ve Ali Özdamar tarafından kuruldu ve 2006 yılında o sıralar galerinin yöneticiliğini yapan Ayşe Yetişkin Kubilay’a devredildi. Kubilay 30 yıldır tarihin satır aralarında dolaşmak isteyenleri harita, gravür gibi geçmişten gelen sanat eserleriyle buluşturuyor, koleksiyoner ve sanat danışmanlığı hizmeti veriyor ve dahası şehre yeni koleksiyonerler kazandırıyor.

SULTANAHMET GRAVÜRÜ BÜYÜK İLGİ TOPLADI

Kubilay, dün geceki davette İtalyan mimar Gaspare Fossatti’nin Sultanahmet bölgesine ait özel bir gravürünün hikayesini konuklara anlatarak geceye anlam kattı. Gravürün orijinal baskı kopyası gecenin sonunda tüm konuklara hediye edildi.

Four Seasons Istanbul Genel Müdürü-Tarek Mourad

Demsa Yönetim Kurulu Başkan Vekili-Demet Sabancı Çetindoğan

Vakko CEO'su-Jaklin Güner

Sanat Danışmanı-Sevil Dolmacı

Etohum Yönetici Ortağı-Aslı Büyükdemir

Icons&Syles Kurucusu-Koray Şahmalı

Marka İletişimi Danışmanı&Labrand PR Kurucusu-Serhat Tunçay

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı-H.İnanç Kabadayı

Galata Business Angels Yönetici Direktörü-Ata Uzunhasan

ÖZEL DAVETTEN KARELER

 

 

EN ÇOK OKUNANLAR