USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Digital Trend

13 Haziran 2023 14:56

Premium finans deneyimi sunan MARS tanıtıldı

Tek uygulama ve tek kartla bankalardaki tüm işlemlerin yönetilebildiği MARS, kullanıcılara premium finans deneyimi sunuyor.

Premium finans deneyimi sunan MARS tanıtıldı

Emrah Kaya, Burcu Bekdaş ve Eray Yüksek ortaklığıyla hayata geçirilen ve herkes için her gün daha iyi bir yaşam vaadiyle tasarlanan MARS'ın lansmanı bir otelde yapıldı. Tek uygulama ve kartla bankalardaki tüm işlemlerin yönetilebildiği, fırsatları ve yenilikçi özellikleriyle kullanıcılara premium finans deneyimi sunan MARS ile bu yılın sonunda 155 bin kullanıcıya ulaşmak hedefleniyor.

Kullanıcılar, tüm kartlarını tek yerden yönetiyor, harcamalarını bölüşüyor, limitlerini birleştiriyor. Harcamalarını, tasarruflarını, planlarını ve paralarını kendileri yönetiyor. Premium finans deneyimi sunan kart, tanımlanan tüm kartların limitlerini birleştirip tek seferde ve tek yerden harcama seçeneği sunuyor. MARS, MasterCard Gümüş Logoya sahip olduğu için kullanıcılar bu kapsamdaki tüm özelliklerden, yurt içi ve yurt dışı avantajlardan faydalanabiliyor.

"EKİM AYI İTİBARİYLE AVRUPA'YA AÇILIYORUZ"

Lansmanda konuşan MARS Kurucu Ortağı Emrah Kaya, "MARS ile yaratmak istediğimiz ekosistem uzun bir tasarım ve geliştirme sürecinin sonucudur. Amacımız kullanıcılarımızın hayatını her gün güzelleştirerek onlara finansal anlamda kontrolü kendi ellerinde tuttukları daha özgür bir deneyim yaşatmak. Kullanıcılar tamamen kendilerine göre seçip, özelleştirdiği ve kendi ihtiyaçlarına göre tasarladıkları bir evrene sahip oluyorlar. MARS için özgür ruhlu, parasını akılcı yöneten, yeniliğe açık, kendine has zevkleri olan, premium yaşamak ve avantajlara sahip olmak isteyenlerin buluşma noktası diyebiliriz" dedi.

Kaya, "Mars'ı 30 saniyede indirerek erişebiliyorsunuz. 16 gram saf metalden üretilen bir kart talep edebiliyorsunuz. Başka bir taraftan bankalarda yaptığınız fatura ödemek, para transferi, alışverişi taksitlendirmek gibi işlemleri gerçekleştiriyorsunuz. Mars, dijital yaşamayı herhangi bir geleneksel bankadan hizmet almak, şubeye gitmek yerine mobil şubeyi kullanarak finansal dünyasını yönetmek isteyen insanlar için neobank. Yolculuğumuz başladı. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde 155 bin kullanıcıya ulaşmayı hedefliyoruz. Ekim ayı itibariyle Avrupa'ya açılıyoruz. 300 bin kullanıcı bir 2024 yılı hedefimiz var. Orada Türkiye'de yapamadığımız bazı fonksiyonları da hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Örneğin kripto ödemeler gibi; insanlar kripto varlıklarıyla gittikleri bir kafeden kahve alabilecekler. O kadar heyecanlıyım ki 1 buçuk yıldır bugün için çalışıyorduk. Aslında yeni başlıyor. Yemeği hazırladık ve paydaşlarımızla o yemeği yemeğe başlayacağız. Bir girişimci için bugünü görmek çok değerli unicorn olabilecek dünyada finansal alanda Türkiye'den çıkacak bir marka yaratabileceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

FİNANS DÜNYASINDA BİR DEMOKRATİKLEŞME HAREKETİ OLARAK KURGULANDI

Kurucu Ortak Burcu Bekdaş ise "MARS, hayatımızı her gün daha iyiye götürmek için çalışan premium finans uygulamasıdır. Bizi farklı kılan tamamen kullanıcı odaklı olmamızdır. Ne beklediğini ve ne hizmet vermemiz gerektiğini çok iyi anlayarak yola çıktık ve geleceğin bankacılık deneyimini tasarladık. Hizmet modeli sebebiyle Türkiye'de rakibi yok. MARS'ı, bireylerin kendini ait hissettiği segmentlere erişebilmeleri için finans dünyasında şeffaf olarak yola çıkan bir demokratikleşme hareketi olarak tanımlayabiliriz" diye konuştu.

EN ÇOK OKUNANLAR