USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Bankacılık Haberleri

28 Kasım 2023 10:57

Ticari kredi kartının sunduğu avantajlar neler?

Ticari kredi kartları, son dönemlerde şirketlerin ödeme tercihi olarak öne çıkıyor. Peki, ticari kredi kartının sunduğu avantajlar neler?

Ticari kredi kartının sunduğu avantajlar neler?

Artık pek çok şirket ödemelerini ticari kredi kartları ile yapmayı tercih ediyor. Bunun nedenine baktığınızda ise karşınıza çıkan unsur, ticari kredi kartı kullanmanın avantajları olacaktır. Özellikle bazı bankalar tarafından sunulan ticari kredi kartları sağladığı avantajlar ile ön plana çıkıyor. Bu avantajların neler olduğunu hep birlikte gözden geçireceğiz ancak öncesinde banka seçiminin dikkatli yapılması gerektiğine değinmek gerekiyor.

Şirketler için hazırlanan kredi kartlarının ne gibi özelliklere sahip olduğu bankadan bankaya değişkenlik gösterir. En avantajlı olanı ise Enpara.com Şirketim Kredi Kartı olduğunu belirtmeliyiz. Dolayısıyla ticari kredi kartları hakkında basit bir araştırma yapanlar tercihini Enpara.com yönünde kullanıyor. Nedenleri arasında en çok ön plana çıkan ise ömür boyu aidat almıyor olmasıdır.

Enpara.com üzerinden daha detaylı bir şekilde inceleyebileceğiniz bu kredi kartı için hiçbir şekilde aidat ödemesi yapmak gerekmez. Bu bilgi sözleşmede de açıkça belirtiliyor. Ayrıca bankanın ticari kredi kartı ile internet üzerinden online olarak alışveriş yapılabildiğini de eklemek gerekir. Bununla birlikte istendiğinde kredi kartının internet alışverişlerine kapatılmasını da sağlamanız mümkün oluyor. Sonrasında yine online alışverişlere açılması talimatını verebilirsiniz.

TİCARİ KREDİ KARTI HARCAMALARINA LİMİT KONULABİLİR Mİ?

Sıklıkla merak edilen ve şirketler için de önemli olan bir konuda size bilgi aktaralım. Enpara.com Şirketim Kredi Kartı sahipleri internet alışverişleri için kredi kartına sabit bir limit koyabiliyor. Harcamaların bu limitin altında kalması sağlanıyor ve bu sayede sürekli olarak harcama limitinin kontrol edilmesine gerek kalmıyor. Bu arada karta bağlı olarak çalışan ayrı bir sanal kart oluşturulmasının da mümkün olduğunu aktaralım.

Şirketlerin de kimi zaman acil nakit ihtiyacı olabilir. Bu durumda kredi kullanmak yerine ticari kredi kartından nakit avans çekilebileceğini unutmayın. Şirketler kredi kartından çektikleri nakit avansı taksitler halinde geri ödeyebiliyor. Bu sayede hem acil nakit ihtiyacının karşılanması sağlanmış oluyor hem de geri ödemenin tek seferde yapılmasının doğuracağı ekonomik sıkıntının önüne geçiliyor. Kredi kartından çekilen nakit avansın taksitle ödenmesi tercih edildiğinde taksit sayısı 6'ya kadar çıkabiliyor.

Ticari kredi kartının sağladığı en önemli avantajlardan biri de harcamaların faizsiz ve ücretsiz bir şekilde taksitlendirilebiliyor olmasıdır. Ancak bunun için QNB anlaşmalı üye iş yerlerinden alışveriş yapılması gerekiyor. Böylece anında taksitli alışveriş yapılabilir ve şirketin tüm ihtiyaçlarının eksiksiz bir şekilde karşılanması sağlanabilir. Her ay 5 harcamanın faizsiz ve ücretsiz olarak taksitlendirilmesi imkânı da sunuluyor. Bu harcamaların 10 bin TL'yi geçmemesi koşulu da var.

Enpara.com tarafından kredi kartı kullanıcıları için düzenlenen çeşitli kampanyalardan ticari kredi kartı kullanıcıları da faydalanabilir. Bu kampanyaların neler olduğunu öğrenmek ya da Şirketin kredi kartı başvurusu yapmak için Enpara.com adresine hemen tıklayın. Siteye uğradığınızda mutlaka gözden geçirmenizi istediğimiz ürünlerden biri de POS olacak.

Eğer Enpara.com tarafından sunulan POS tercih edilirse hiçbir şekilde aidat ve ücret ödemek gerekmiyor. Üstelik bu kolaylık hem masaüstü POS hem de mobil POS için geçerli oluyor. Bilgiyi öğrenenler ise en kısa zamanda pos başvurusu işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu arada bloke olmadığını ve bugünün cirosunun ertesi gün hesabınızda olduğunu da eklemeliyiz.

POS hareketlerinin tahmin ettiğinizden çok daha kolay bir şekilde takip edilebildiğini de eklemek gerekir. POS hareketleri hem internet sitesi üzerinden hem de cep şubeden gayet kolay takip edilebilir. Cirodan ödenen komisyona ve vergilere kadar tüm bilgilere ulaşmak sadece birkaç saniyeyi alıyor. Bunun için POS cihazına ulaşmanız da gerekmiyor.

Eğer hangi tipte bir POS cihazına ihtiyacınızın olduğunu bilmiyorsanız Enpara.com adresine tıklayın. Site üzerinden sunulan seçenekleri detaylıca incelemeniz mümkün olacaktır. Seçtiğiniz POS için başvurunuzu internet üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Eğer başvurunuz onaylanırsa sadece birkaç gün içerisinde adresinize ulaşılıyor ve cihazın kurulumu gerçekleştiriliyor. Artık siz de Enpara.com'un ticari yaşama kazandırdığı kolaylıklardan faydalanın!

EN ÇOK OKUNANLAR