USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

13 Kasım 2022 17:32

İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Caddede panik yaşanırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olduğu belirtiliyor.

Vali Yerlikaya: Bugün saat 16.20 sıralarında Beyoğlu ilçemiz, Taksim İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana gelmiştir. Olay yerine emniyet, sağlık, itfaiye ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Can kaybı ve yaralılarımız bulunmaktadır. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 4 CAN KAYBI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 4 kişinin yaşamını yitirdiğini, 38 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Vali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, "İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişi yaşamını yitirdi, 38 kişi de yaralandı. Yaralılarımız tedavi altına alınmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

CAN KAYBI 6'YA YÜKSELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'ya hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği basın toplantısında, can kaybının 6'ya yükseldiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4'ü olay yeri 2'si ise hastanelerde olmak üzere 6 vefat söz konusu. Yaralı sayımız ise 53" ifadelerini kullandı.

BOMBAYI BIRAKAN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Beyoğlu İstiklal Caddesi'ne bombayı bırakan kişinin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındığını bildirdi.

EN ÇOK OKUNANLAR