USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

19 Mart 2019 00:18

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’e yeni Genel Müdür

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün Yeni Genel Müdürü Arcan Bayraktaroğlu oldu. Arcan Bayraktaroğlu, Stefan Radstrom ve Sven Hoffmeyer’ın ardından Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün Yeni Genel Müdürü oldu.

Hyatt Regency İstanbul Ataköy’e yeni Genel Müdür

1994 yılında Condrad Otel’de Satın Alma Departmanı’nda kariyerine başlayan Arcan Bayraktaroğlu, Divan, Crowne Plaza Satış ve Pazarlama departmanlarında gerçekleştirdiği büyük başarıların ardından Crowne Plaza Holiday Inn Ataköy’de Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Swissotel, Kempinski, InterContinental, The Marmara Collection gibi önemli zincirlerde Gelir, İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Direktörlüğü gibi farklı pozisyonlarda başarılar elde eden Arcan Bayraktaroğlu, İstanbul Marriott Hotel Şişli’de “Genel Müdür Yardımcısı”, 2009-2015 yılları arasında Courtyard Marriott Istanbul’da “Genel Müdür”, 2015-2019 yılları arasında Divan İstanbul’da “Genel Müdür” görevlerinde bulundu. Üstün başarılarından dolayı 2010 yılında Marriott International tarafından yılın “Global Lideri” seçilen Bayraktaroğlu, 2012 yılında ise Marriott zincirinin en büyük onur ödüllerinden biri olan “President’s Award” ödülünü kazandı.

Lisans eğitimini Montreux, İsviçre’de “Otel İşletmeciliği” üzerine yapan Arcan Bayraktaroğlu, 1 Mart 2019 itibariyle Hyatt Regency İstanbul Ataköy’ün Genel Müdürü olarak kariyerine devam ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR