USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Tasarım

27 Kasım 2023 15:33

Evlilik teklifi için yüzük tercihiniz nasıl olmalı?

Evlenme teklifi yapacak olanlar bu teklif sırasında sevdikleri kadına sunacakları yüzük modelini titizlikle seçmelidir.

Evlilik teklifi için yüzük tercihiniz nasıl olmalı?

Elbette evlilik teklifi yüzükleri mutlaka bir ya da iki model arasından seçilmek zorunda değil. Ancak her yüzük modelinin de evlenme teklifine uygun olduğundan söz edemeyiz. İşte bu nedenle tercih yaparken dikkat etmeniz gereken hususlara değinelim.

TEKTAŞ PIRLANTALAR OLMAZSA OLMAZLAR ARASINDA

Evlilik teklifi yüzüğü dendiğinde akla ilk gelen tektaş pırlanta ile süslenmiş olan modellerdir. Tektaş yüzükler artık evlenme tekliflerinin olmazsa olmazlarından biri haline geldi. Bu nedenle teklifiniz için önceliğinizi mutlaka bu tasarımlara vermelisiniz. Peki, tektaş pırlanta satın almak için ne kadar bütçe ayırmak gerekir? Bu sorunun yanıtı hangi modele yöneldiğinize bağlı olarak değişebiliyor. Ancak tahmin ettiğiniz gibi çok yüksek bir bütçe ayırmanızı gerektirmeyen tektaş pırlanta yüzük modellerinin de olduğunu eklemeliyiz.

Gayet makul bir bütçe ile satın alabileceğiniz tektaş pırlanta yüzük modelleri de var ve bu tasarımları bulmak için kuyumcular arasında mekik dokumanıza hiç gerek yok. Yapmanız gereken sadece evlilik teklifi yüzüklerinde en uygun fiyatları sunan Craft Pırlanta internet sitesine tıklamanızdır. Bu sitede geniş bir model seçeneği yelpazesi olduğundan sevdiğiniz kadının zevklerine uygun bir yüzüğü kolayca bulmanız da mümkün olacak.

TEKTAŞ PIRLANTANIN EZELİ RAKİBİ BAGET PIRLANTALAR

Baget kesim pırlanta yüzük modelleri tüm ihtişamı ile evlilik tekliflerinin yıldızı oluyor. Baget pırlanta yüzükle evlenme teklif etme trendinin uzun zamandır devam ettiğini hatırlatalım. 0,14 karat ile 1.00 karat arasında değişen pırlantalarla tasarlanan bu yüzükleri mutlaka inceleyin. Craft Pırlanta'da yer alan modeller, en çok tercih edilen tasarımlar oluyor ve bu modellerin tümünü internet sitesinde detaylıca inceleyebilirsiniz. Minimal modeller, küçük taşlı baget kesim pırlantalı modeller ya da rose altın ile tasarlanan yüzükler göz kamaştırıyor.

Sadelikten yana seçim yapmak isteyenler kadar gösterişli bir modele yönelmek isteyenler için de onlarca farklı tasarım var. Baget kesimin kendine has ışıltısı ile eşsiz bir duruş sergileyen bu yüzük modelleri arasında dikdörtgen baget pırlanta, yüksek baget pırlanta ve simit kol baget pırlanta da var. Muhteşem bir işçilikle tasarlanmış olması ise yüzüklerin şıklığını zirveye taşıyor.

Kuşkusuz evlilik teklifi yüzükleri arasında tektaş pırlantaların en büyük rakibi baget pırlanta yüzüklerdir. Nişan ve evlilik sonrasında da rahatlıkla kullanılacak olan bu eşsiz tasarımlar şimdi indirimde! Eğer vakit kaybetmeden Craft Pırlanta internet sitesine tıklarsanız çok daha düşük bir bütçe ile alışveriş yapabilirsiniz. Üstelik indirimler yüz güldüren oranlarda ve acele edenler daha fazla sayıda model arasından seçim yapma keyfini yaşıyor.

UYGUN FİYATLI BEŞTAŞ PIRLANTA YÜZÜKLER VAR

Seçenekleriniz sadece bunlarla sınırlı değil, gayet düşük bir bütçeyle satın alabileceğiniz beştaş pırlanta yüzükleri sakın unutmayın. Evlilik teklifinizi göz kamaştıran duruşu ile taçlandıracak olan beştaş yüzükler, kadınların gönlünde taht kuralı epey zaman oldu! Bu eşsiz modeller bir prenses tacını andırıyor olmasıyla da beğeni topluyor. Karar vermeden önce incelemenizi önerdiğimiz modellerden biri de beştaş pırlantalardır, pişman olmayacaksınız!

TAMTUR PIRLANTAYA 'HAYIR' DEMEK ZOR!

Pırlantaya "hayır" demek zor, tamtur pırlantaya 'hayır' demek ise imkânsıza yakın! İşte bu nedenle sizlere önerdiğimiz evlilik teklifi yüzükleri arasında tamtur pırlantalar da var. Eğer sevdiğiniz kadının her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorsanız rotanızı doğrudan tamtur pırlanta yüzüklere çevirebilirsiniz. İnce ya da kalın tasarımlar arasından gönlünüzce seçim yapabilirsiniz. Tamtur pırlantalar, mevcut pırlantalı yüzükler arasında en ışıltılı ve en gösterişli olanlardır. Bu nedenle kadınların da her daim favorisi arasında yer alıyor. Peki, uygun fiyatlı ve kusursuz işçilikle dizayn edilen tamtur pırlanta yüzükler nerede? Aslında cevabı siz de tahmin ediyorsunuz; Craft Pırlanta internet sitesinde bulunabilir.

EN ÇOK OKUNANLAR