USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

23 Mart 2023 18:49

KOBIL'in CCO'su Onur Kartal oldu

Almanya merkezli bilgi güvenliği ve teknoloji şirketi KOBIL'de yeni bir atama gerçekleştirildi. Firmanın yeni CCO'su Onur Kartal oldu.

KOBIL'in CCO'su Onur Kartal oldu

Dünyanın birçok ülkesinde 5.000'den fazla kuruma teknoloji, ödeme, kimlik güvenliği ve Güvenli SuperApp çözümleriyle hizmet veren Almanya merkezli KOBIL, deneyimli isimlerle ekibini güçlendiriyor. KOBIL'e Chief Commercial Officer (CCO) olarak atanan Onur Kartal, Türkiye'nin yanı sıra Türki Cumhuriyetler ve MENA pazarlarında yeni pazar stratejilerinin geliştirilmesinden sorumlu olacak.

ONUR KARTAL KİMDİR?

İş hayatına 2006 yılında başlayan Onur Kartal, Turkcell'de Satış ve İş Geliştirme departmanlarında 10 yıl boyunca farklı görevler üstlenerek sektöre öncülük eden birçok projenin hayata geçirilmesinde rol oynadı. 2019 yılında DDTECH Şirketler Grubu'nun kuruluşunda yer alarak sırasıyla Satış, İş Geliştirme ve Regülasyon'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevlerini üstlendi. Son olarak grubun dijital doğrulama teknolojileri geliştiren şirketi KnowYourX'in Genel Müdürü olarak görev aldı. Onur Kartal, 2023 yılı itibarıyla CCO'su olarak KOBIL'in MENA bölgesindeki genişlemesinden ve ticari faaliyetlerinden sorumlu olarak çalışmalarını sürdürecek.

EN ÇOK OKUNANLAR