USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

16 Haziran 2021 18:12
Umut Çelik

ODS Consulting, devletten hibe ve teşvik alma yolunda yön gösteriyor

Şirketler için gelişim göstermenin ve faaliyet gösterdikleri alanlarda yeni adımlar atmanın yolu, farklı bakış açıları kazanmak ve değişen trendleri yakalamaktan geçiyor. ODS Consulting Group, farklı alanlarda sunduğu danışmanlık hizmetiyle şirketlerin başarı yolculuklarına eşlik ediyor.

ODS Consulting, devletten hibe ve teşvik alma yolunda yön gösteriyor

6 farklı iş alanında hizmet veren danışmanlık şirketi ODS Consulting Group, faaliyet yürüttüğü alanlarda firmalara profesyonel bakış açısı sağlıyor.

Firmalara devletten hibe ve teşvik alma yolunda yön gösteriyor

Farklı endüstrilere yönelik çözümler sunan ODS Consulting Group, işletmelere hibe teşvik programları konusunda proje yazımı ve proje yönetimi çalışmaları için ihtiyaç duydukları profesyonel bakış açısını sağlayarak rehberlik ediyor. ODS Consulting Group, kısa süre önce hizmet verdiği endüstriler için robot temelli çözümlere odaklanan Intecro Robotics ile iş birliği yapmış ve "İtici Güç" isimli bir kampanya başlatmıştı. KOSGEB'in başlatmış olduğu "İmalat Sanayiinde Dijitalleşme Çağrısı" kapsamında, KOBİ'lere daha kapsamlı hizmet vermek için hayata geçirilen kampanya, firmalar için birçok fırsatı da beraberinde getirmişti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde faaliyet alanını genişletiyor

Dünyanın en büyük ekonomisi ve ithalatçısı konumundaki Amerika'da 2020 yılının Eylül ayında ODS Consulting LLC isimli şirketi kuran Grup, alanında uzman, deneyimli ve giderek genişleyen bir ekiple iş ortağı olan firmalara hizmet veriyor. Doğru mesajla, akıllı stratejiyle, yerleşik kanallarla, gerçekçi yatırımla ve tam zamanında ihracat hedefiyle yola çıkan ODS Consulting Group, şirketlere ofis ve depo gibi alanlar da sağlayan bir yapıyla çözüm sunuyor. Grup, aynı zamanda Türkiye'nin sektöründe lider firmalarıyla ortaklıklar kuruyor, Amerikan pazarına onlarla birlikte giriyor. Kurumların ABD'ye ihracat hedeflerini gerçekleştirmek için kurulan ve Türk-Amerikan ikili ticari ilişkilerinde uzman kadroya sahip olan Amerika Ticaret Merkezi'nde, firmalar ABD pazarına uyumlu hale getiriliyor, iş birliği içerisindeki firmalara A'dan Z'ye ihracat danışmanlığı hizmeti sağlanıyor.

ODS Consulting Group'un TİM'e bağlı bulunan Orta Anadolu İhracatçılar Birliği için Amerika pazarında marka stratejisi hazırlama çalışması bulunuyor. İlk etapta Birliğe üye 20 şirketi Amerika pazarında güçlendirmek üzere çalışmalar yapan ODS Consulting Group, bu şirketlerin strateji planlarını Amerika pazarına adapte edecek. Şirket, Türk mobilyasının henüz tam anlamıyla bilinmediği Amerika'da önümüzdeki dönemde iki depo kiralayacak, aynı zamanda tanıtım için de ciddi bir çalışma yürütecek. Potansiyel alıcıların da belirlendiği projeyle 100 milyon dolarlık bir ihracat artışı hedefleniyor.

ODS Consulting Group, yurt içinde ve yurt dışında ofisleri ile büyük çaplı, dinamik bir organizasyon olarak öne çıkıyor. Şirket; savunma ve havacılıktan IT ve yazılıma, tüketici ürünlerinden otomotiv sanayisine, makine imalattan kamu projelerine, kimya sanayisinden medikal ve elektronik ürünlere kadar çok geniş bir spektrumda, farklı endüstrilerde hizmet veriyor.

EN ÇOK OKUNANLAR