USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

11 Eylül 2023 18:38

Arıcıoğlu Otomotiv ve Döktaş'tan güç birliği

Arıcıoğlu Otomotiv, üretim faaliyetlerini güçlendiren hamleler yapmaya devam ediyor. Son yıllarda gerek yurt içinde gerekse yurt dışında özellikle jant üretiminde ciddi bir payı olan Arıcıoğlu'nun güç birliği yaptığı yeni marka Döktaş oldu.

Arıcıoğlu Otomotiv ve Döktaş'tan güç birliği

Ürettiği ve dünya pazarına sunduğu tüm jantlarında teknolojiyi en iyi biçimde kullanan Arıcıoğlu Otomotiv, sürücülerin yolculukları boyunca güvende kalmalarına ve maksimum sürüş zevki yaşamalarına öncelik veriyor. Arceo markasıyla üretilen ve dünya şehirlerinin isimlerini taşıyan bu jant modelleri, tüm araba tutkunlarının hayallerini süslüyor.

Daha önce Brisa ve Mutlu Akü gibi markalarla yaptığı iş birliğini en doğru adımlarla geleceğe taşıyan marka, kendi jant markası olan Arceo ile hem Türkiye'de hem de dünyada otomobil tutkunlarının dikkatlerini üzerinde topluyor. Arıcıoğlu Otomotiv ile Döktaş arasındaki güç birliği, Arceo'nun jant üretim faaliyetlerine hız kazandırma noktasında büyük önem taşıyor.

Döktaş; otomotiv, ağır ticari araçlar, iş ve tarım makinaları ve makina imalatı sektörlerine pik, sfero ve alüminyum döküm parça tedariğinde uzmanlaşmış, sektöründe Türkiye'nin lider markalarından biri. 1973 yılında temelleri atılan Orhangazi tesisi pik, sfero döküm ve işleme faaliyetlerini gerçekleştiren Türkiye'nin en büyük demir döküm tesisi konumunda. Döktaş'ın Manisa tesislerinde ise yüksek ve alçak basınçlı alüminyum döküm ve alüminyum jant üretim faaliyetleri sürdürülüyor. Manisa Alüminyum Döküm Tesisi, Türkiye'deki otomotiv sektörüne yönelik en büyük 2. alüminyum döküm tesisi, Alüminyum Jant Tesisi ise, Türkiye'nin en büyük 4. alüminyum jant üretim tesisi durumunda.

"MUTLULUK DUYUYORUZ"

Arıcıoğlu Otomotiv, Döktaş ile yaptığı güç birliğini markanın @aricioglu.otomotiv instagram hesabından şöyle duyurdu: "Jant sektöründeki faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Yol arkadaşlarımız arasına Döktaş da katıldığı için mutluluk duyuyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR