USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sağlık

27 Mart 2023 12:56

"Ramazanda maden suyu tüketimi artıyor"

Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, ramazan ayında maden suyunun güvenle tüketilebileceğini belirterek “Gerek iftarda gerekse de sahurda maden suyu tüketerek vücutta kaybedilen su ve mineralleri takviye etmek mümkün” dedi.

"Ramazanda maden suyu tüketimi artıyor"

Ramazanda uzun süren açlık ve azalan öğünler nedeniyle besinler kadar içeceklerin de yeterli ve dengeli beslenmeyi desteklemesi sağlığımız açısından önem taşıyor. Bu nedenle sıvı ihtiyacının karşılanmasında doğru içeceklerin tercih edilmesi ve besinlerle alınamayan vücut için gerekli olan minerallerin takviyesinde doğal maden suyu önemli bir destek olarak karşımıza çıkıyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, "Önemli bir mineral kaynağı olarak öne çıkan Beypazarı Doğal Maden Suyu, insan vücudunun sentezleyemediği ve düzenli olarak vücuda alınması gereken önemli bileşenleri içeriğinde bulunduruyor. Beypazarı maden suyu litresinde 3323,27 mg mineral ihtiva eden sağlıklı ve doğal bir içecek olup, sindirim sitemini rahatlatıcı bir özelliğe sahiptir. Ramazanda oruçlu iken kaybedilen mineralleri madensuyu tüketerek desteklemek mümkün. Bunun yanında iftar yemeğinin verdiği rehaveti madensuyu tüketerek hızlıca atarak kendinizi daha zinde hissedebilirsiniz. Bu nedenle ramazan süresince günde en az iki şişe Beypazarı doğal maden suyu içilmesini öneriyorum" ifadelerini kullandı.

"TOKLUK HİSSİ VERİYOR"

Sahurda da maden suyu tüketilebileceğini ve yarattığı tokluk hissi ile oruç süresini daha rahat geçirilebileceğini belirten Niyazi Ercan, "Bu özelliklerinden dolayı hiçbir katkı maddesi içermeyen Beypazarı Doğal Maden Suyu, içeriğindeki zengin mineral değerleri ile ramazan sofralarının vazgeçilmezi haline geliyor" diye konuştu.

Ercan, maden suyunun insan sağlığına olan sayısız faydalarından dolayı özellikle ramazan ayında yoğun talep aldıklarına dikkat çekti.

PREMIUM ŞİŞE SATIŞA SUNULDU

Beypazarı Maden Suyu'nun yeni ürünü, 0,75 litrelik premium şişenin bu ramazan ayında ilk kez iftar sofralarında yerini almaya başlayacağını duyuran Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, "Geniş ramazan sofraları için büyük kolaylık sunan Beypazarı Premium şişe, çevir-aç kapağı sayesinde uzun süre gazı kaçmadan ve lezzeti değişmeden maden suyunu muhafaza etme kolaylığı da sağlıyor. İdeal bir sofra içeceği olan Beypazarı Premium şişe iftar ve sahur sofralarında aile boyu maden suyu tüketimi için sağlıklı bir alternatif sunuyor. Premium şişe Beypazarı, kullanım kolaylığı kadar çok beğenilen ambalaj tasarımıyla ile de ramazan sofralarına şıklık katacaktır" şeklinde konuştu.

EN ÇOK OKUNANLAR