USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Emlak

10 Ekim 2022 11:18

Kempinski Residences Balmumcu Yapı & Yapı imzası ile yükseliyor

Yapı & Yapı tarafından hayata geçirilen Kempinski Residences Balmumcu, merkezi konumu, yemyeşil korusu ve az katlı mimarisi ile İstanbul'un dünyaca ünlü imza projesi olarak yükseliyor.

Kempinski Residences Balmumcu  Yapı & Yapı imzası ile yükseliyor

Altyapıdan konuta, iş merkezlerinden ulaşım ve enerjiye pek çok alanda yürüttüğü prestijli projelerle Türkiye'de inşaat sektörüne öncülük eden Yapı & Yapı; profesyonel ekibi ve kalite anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri geliştirmeye odaklanıyor. Bugün ikinci kuşağın yönetimi altında büyümeye devam eden şirket, şehrin merkezinde karmaşadan uzak bir yaşam vaat eden Kempinski Residences Balmumcu'yu da yarım asırlık tecrübesi ile yükselterek, 2024 yılında tamamlamayı planlıyor. Yemyeşil bir arazi içinde doğal doku korunarak mimari tasarımı oluşturulan proje, İstanbul'un kalbi Beşiktaş Balmumcu'da şehrin önemli iş, kültür, sanat, alışveriş ve eğlence merkezleri, eğitim kurumları ve tüm ana arter ulaşım kanallarına yakınlığı ile öne çıkıyor.

BOĞAZ MANZARASI VE KEMPINSKI HİZMET KALİTESİYLE BÜTÜNLEŞİYOR

Kempinski Residences Balmumcu; lokasyonu, boğaza hâkim konumu, yeşille iç içe sosyal olanakları, konforlu daireleri, villaları ve yatırım değeri ile geleceğe miras bir proje olarak tasarlandı. Kempinski'nin ev sahiplerine sunacağı otel konforunda özel hizmetleriyle ayrıcalıklı bir yaşam vaat eden projede en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş geniş yaşam alanlarına sahip rezidans daireler, özel havuzlu bahçe dubleksler, havuzlu ve bahçeli geniş villalar ve eşsiz boğaz manzarasıyla penthouse dairelerden oluşan 155 adet birim yer alacak.

KİŞİYE ÖZEL HİZMETLERİ BÜNYESİNDE BULUNDURACAK

Kempinski Residences Balmumcu; huzurlu doğasında; ısıtılabilir havuzu, güneşlenme terasları, son teknolojiye sahip fitness salonu ve özel olarak tasarlanan SPA merkezi ile ayrıcalıklı bir yaşam deneyimi sunacak. Dünyaca ünlü Kempinski hizmet kalitesi ile konforu yaşamın içine dahil eden Kempinski Residences Balmumcu kişiye özel, ayrıcalıklı hizmetlerle öne çıkacak.

EN ÇOK OKUNANLAR