USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Dergi

02 Mart 2022 19:06

IAS 2022 Yılına Önemli Gelişmelerle Başladı

Yazılım ve donanım ürünleri ile firmaların Endüstri 4.0 ihtiyaçlarına bütünsel çözümler sunan global teknoloji firması IAS, ileriye dönük vizyonu ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Firma, 2022 itibarıyla gelecek hedefleri doğrultusunda kurumsal yapısında da önemli değişiklikler yaptığını duyurdu.

IAS 2022 Yılına Önemli Gelişmelerle Başladı

Global teknoloji firması IAS, yazılım ve donanım ürünleri ile firmaların Endüstri 4.0 ihtiyaçlarına bütünsel çözümler sunuyor. Firma, 2022 itibarıyla hem organizasyonel hem de sunduğu ürün ve hizmetler konusunda oldukça kapsamlı bir yapısal değişim içerisinde olduğunu duyurdu. Her gün gelişen vizyonu ile başta müşterileri, iş ortakları ve çalışanları olmak üzere tüm paydaşları için verimli ve ileriye dönük çalışmalar yürüttüğünü bildiren firmanın yöneticileri, Endüstri 4.0 vizyonu ile her geçen gün kendilerini güncellediklerini belirtti. IAS Holding'in üst düzey yöneticileriyle firmadaki son gelişmeleri, 2022 hedeflerini ve gelecek vizyonlarını konuştuk.

"IAS'de Arge Genel Müdürü olarak sürdürdüğüm görevime CTO olarak devam edeceğim. Ben ve ekibim, her zaman olduğu gibi bugünden sonra da ürünlerimiz ve sunduğumuz hizmetlerin daha kaliteli, daha erişilebilir ve daha çevik olabilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. IAS olarak hem organizasyonel hem de sunduğumuz ürün ve hizmetler konusunda oldukça kapsamlı bir yapısal değişim içerisindeyiz. Her gün gelişen vizyonumuz ile başta müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımız için verimli ve ileriye dönük çalışmalar yürütüyoruz. Buna paralel olarak her geçen gün kendimizi de güncelliyor, geliştiriyoruz.

2022 yılı itibarıyla birçok çalışma arkadaşımızın görev tanımlamalarında değişiklik gerçekleşti. Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde tanıttığımız IAO, Devmode ve IoT konularında çalışmalarımıza 2022'de de hız kesmeden devam edeceğiz. Bu yıl projelerimizi sahada da uygulamalı olarak görmek ve yaygınlaştırmayı hedefliyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR