USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

05 Nisan 2024 16:40

Mandarin Oriental, Bodrum masalsı düğünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, 10'uncu yılında en özel düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Mandarin Oriental, Bodrum masalsı düğünlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor

Bodrum'un en güzel manzarasına sahip ve eşsiz güzellikteki Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental Bodrum, sunduğu özel imkanlar ve özenle tasarlanmış organizasyonlarla hayalleri gerçeğe dönüştürürken en çok tercih edilen destinasyon ve düğün otelleri arasında yer alıyor.

10. yılını kutlamaya hazırlandığı 2024 yılında, ayrıcalıklı ve kişiye özel hizmetleri, konfor ve lüks kavramını bir üst seviyeye taşıyan anlayışıyla her zaman en çok tercih edilen oteller arasında olan Mandarin Oriental, Bodrum, sihirli dokunuşlarla, unutulmaz bir düğün hayal eden çiftlerin ilk adresi olmaya devam ediyor. Cennet Koyu'nun en güzel sahilinde yer alan açık alanları, en taze ürünlerle özenle tasarlanmış yaratıcı lezzetleri, özgün ve kişiye özel SPA hizmetleriyle çiftlerin evliliği ilk adım attıkları güne eşlik etmeye devam ediyor.

Mandarin Oriental, Bodrum, olağanüstü yeşili ve büyülü mavisiyle uyumlu lüks mimarisi, zarif ihtişamı ve sofistike dokunuşlarıyla bekarlığa veda partileri ve geleneksel kına gecesi dahil, pek çok farklı etkinlik için sunduğu seçeneklerle özgün ve unutulmaz partilere imza atıyor. Yarattığı özel ambiyansla bu çok özel destinasyonda birbirlerine "evet" demek isteyen çiftlerin ilk tercihi olmaya devam ediyor.

En özel gününüz için The SPA at Mandarin Oriental, Bodrum'dan ayrıcalıklı bakımlar

Düğün öncesi oluşan yoğun stresi yatıştırmak, sonrasında ise yorgunluğu atarak tazelenmek için eşsiz seçenekler sunan ödüllü The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, rafine hizmetleri ile en özel günlerinde de çiftlerin yanında. 12 terapi odası, üç güzellik bakım odası, Ege Denizi'nin engin mavisine bakan açık hava kabinleri, özel kese odalı hamamları, sauna, kapalı ve açık yüzme havuzlarıyla düğüne hazırlıktan balayına kadar tüm süreci uzmanlıkla yöneten The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, evliliğe ilk adımı atan çiftlerin özel anlarını unutulmaz ve eşsiz kılıyor. Ödüllü Spa terapileri, doğal içerikli kürleriyle hem bedensel hem de ruhsal huzuru yakalamak isteyenlere seçenekler sunan, The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum, geleneksel Türk hamamı ve terapi alternatifleriyle evlenecek çiftlere ve misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

2023 Haute Grandeur Global Excellence Awards'da "En İyi Global Destinasyon Düğün Oteli" ve "Avrupa'nın En iyi SPA Tasarımı" kategorilerinde ödül alan Mandarin Oriental, Bodrum, çiftlere hayallerinin bile ötesinde bir düğün vaat ediyor.

EN ÇOK OKUNANLAR