USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

25 Şubat 2023 12:07

Hyatt Hotels, Türkiye'deki altıncı otelini İzmir'de açtı

Dünya çapında tanınan ünlü otel devi Hyatt Hotels, Türkiye'de hizmet veren otellerine bir yenisini daha ekleyerek İzmir'deki ilk oteli Hyatt Regency İzmir İstinyepark'ı açtı. Otelin Genel Müdürü Zafer Canbaz, şimdiden konfirme ettikleri kongreler ve rezervasyonlarla yeni sezona güçlü bir giriş yaptıklarını belirtti.

Hyatt Hotels, Türkiye'deki altıncı otelini İzmir'de açtı

Hyatt Hotels'in Türkiye'deki altıncı oteli Hyatt Regency İzmir İstinyePark kapılarını açtı. İzmir'de ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunmak için hayata geçirilen otel; Çeşme, Urla ve Alaçatı gibi popüler tatil destinasyonlarına yakınlığıyla önemli bir konuma sahip.

Prensip olarak iyi hizmet vermenin ilk koşulunun, birlikte hareket eden güçlü bir ekipten geçtiğine inandığını söyleyen Hyatt Regency İzmir İstinyePark Genel Müdürü Zafer Canbaz, "Hizmet sektörünün en önemli yapı taşının insan olduğu kanaatindeyim. Ekip arkadaşlarımızı seçerken yeterlilikleri ve deneyimlerinin yanında, mesleğine tutku ile bağlı, dinamik ve genç olmasına özen gösteriyoruz. Diğer önemli önceliğimiz de çalışanlarımızı kendilerini değerli hissettikleri bir yapının ayrılmaz bir parçası olarak konumlamak. Hiçbir departmanı göz ardı etmeden 'Biz bir aileyiz' söylemini klişe olmaktan çıkararak gerçek aile sıcaklığının, dayanışmanın hâkim olduğu bir kurum politikasına sahip olmak asıl hedefimiz" diyerek iş hayatındaki başarının doğru insan kaynakları stratejisinden geçtiğine vurgu yapıyor.

"TURİZMDE 2023 SEZONU ÇOK PARLAK OLACAK"

Özel bir lokasyonda konumlanan Hyatt Regency İzmir İstinyePark; Üçkuyular Feribot İskelesi, Fahrettin Altay Metro ve Tramvay Durağı ile otobüs aktarma merkezine yakınlığının yanı sıra bu segmentte şehrin havaalanına en yakın oteli. Aynı zamanda İzmir'in en lüks alışveriş merkezi İstinyePark İzmir ile aynı kompleksin içinde yer alan otel, misafirlerine alışveriş merkezine direk geçiş imkânı sunuyor. Otel içerisinde yer alan The Bay Restaurant'ta Ege mutfağını deneyimleyen misafirler, İstinyePark İzmir AVM'nin içinde bulunan birçok seçkin restoranı da alternatif olarak değerlendirebiliyorlar. Oda seçeneklerinin tamamının deniz manzaralı oluşu ve direkt açıyla İzmir Körfezi'nin muhteşem manzarasına bakması dikkat çekiyor. Odaların yüzde 80'inde balkon bulunuyor. Tüm odalarda ışık ve klimayı otomatik şekilde kontrol eden hareket sensörleri mevcut. Elektrik üretimine katkı sağlayan güneş panelleri dâhil, çevreye duyarlı yüksek teknolojilere sahip. Yeni sezona güçlü bir giriş yaptıklarını söyleyen Canbaz, geçtiğimiz yılı hareketli kapatan turizm sektörünün 2023 sezonunda ivme kazanarak tüm paydaşlarına çok daha parlak bir sezon yaşatacağını vurguluyor.

"400'ÜN ÜZERİNDE BİLİM İNSANINI AĞIRLAYACAĞIZ"

2023 yılının ülkemiz açısından oldukça verimli geçeceğini öngören Canbaz, "Her gün çoğalan erken rezervasyon talepleri, ülkemizin ev sahipliği yapacağı uluslararası etkinlikler ve ülkemizin ekonomik olarak sunduğu cazip tatil fırsatlarıyla taleplerin yüksek ve otel doluluklarının tatmin edici boyutlara ulaşacağını düşünüyorum" diyor. Rezervasyonlarının hızlı bir şekilde artmaya devam ettiğini paylaşan Canbaz, şimdiden konfirme ettikleri tıp kongreleri ile İzmir'e Haziran 2023'te Avrupa'dan 400'ün üzerinde bilim insanının geleceğine dikkat çekiyor. Orta Doğu potansiyelinin İstanbul'da olduğu gibi İzmir'de de oldukça fazla olduğunu belirten Canbaz, "Biz bir hedef kitle belirlemektense nitelikli misafir ağırlamak istiyoruz. Otelde değeri olan harcama yapılırken, şehre de aynı şekilde katkı sağlamasını hedefliyoruz" ifadelerini kullanıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR