USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Turizm

29 Aralık 2023 09:33

30 yılı aşan misafirperverliğin adresi: Conrad Istanbul Bosphorus

Geçtiğimiz yıl misafirperverliği ile ilham veren hikayesinin 30. yıl dönümünü kutlayan Conrad Istanbul Bosphorus, ikonik tasarımı ve panoramik boğaz manzarası ile konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

30 yılı aşan misafirperverliğin adresi: Conrad Istanbul Bosphorus

Şehrin ve büyüleyici Boğaz manzarasının hakim olduğu muhteşem bir konumda yer alan Conrad Istanbul Bosphorus, benzersiz bir konaklama ve toplantı deneyimi sunuyor. Conrad Istanbul Bosphorus'un ambiyansında zarafet ve stil bir araya gelerek, samimi toplantılardan büyük etkinliklere kadar, 10 ila 1000 misafir arasında değişen toplantılara ev sahipliği yapmak için ideal bir alan sağlıyor. Gruplara özel giriş ve kayıt alanı ile toplantılarda ihtiyaç duyulan tüm olanaklar sağlandığı iş merkezi bulunuyor.

GÖRKEMLİ DAVETLER İÇİN CONRAD BALO SALONU

Conrad Balo Salonu, İstanbul'un en büyük salonlarından biri olarak öne çıkıyor. 300 ile 1000 kişi arasında değişen toplantılara ev sahipliği yapabiliyor. Alternatif olarak Junior Balo Salonu 100 ile 350 konuk için daha samimi bir ortam sağlıyor. Gerçekten görkemli bir davet hayal eden konuklar, 240 kişiyi ağırlayabilen açık havadaki Panoramic Teras'ta, Boğaz'ın ve tarihi yarımadanın enfes manzarasının tadını çıkarabiliyor.

Otelin 15. katında yer alan Boğaziçi Toplantı Salonu'nda büyüleyici bir Boğaz fonuyla etkinlikler unutulmaz kılınıyor. Özel toplantılar ve diplomatik görüşmeler için mükemmel olan bu mekan, 70 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyor.

AVRUPA'DAKİ DÖRT CONRAD'DAN BİRİ

Avrupa'da bulunan dört Conrad otelinden biri ve Türkiye'de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Conrad Istanbul Bosphorus, 1992 yılında hizmete girdi. Beşiktaş'ta 'Dünyayı Gören Nokta' anlamına gelen Cihannüma mahallesinde yer alan otel, bu isme yakışır şekilde, özgün mimarisinden doğan 270 derecelik boğaz manzarası ile şehrin simgesi haline gelen yapılarından biri oldu. Bu özgün binanın kuşbakışı görüntüsü ise 30. yıl logosunun tasarımına ilham verdi.

Kurucusu Conrad Hilton'un misyon edindiği misafirperverlik ilkesi, 30 yıldır Conrad Istanbul Bosphorus'un en önem verdiği değerlerin başında yer alıyor. Çalışanlarının her konukla yakından ilgilendiği, içten ve güler yüzle sundukları hizmet anlayışıyla birlikte 'Conrad Misafirperverliği' turizm sektöründe bir kavram haline gelmiş bulunuyor.

75'İ LÜKS SÜİT, 553 ODA

Konuklar, çağdaş tasarımın gelişmiş hizmetlerle kusursuz bir şekilde harmanlandığı oda ve süitlerde dinlenmenin keyfini çıkarıyor. Otelin 75'i lüks süit olmak üzere 553 odası benzersiz bir konfor, en son teknoloji ve Boğaz'ın ya da büyüleyici İstanbul şehrinin muhteşem manzarasını izleme keyfi sunuyor.

TOPLANTILAR İÇİN İŞ MERKEZİ

İş merkezi; gruplara özel kayıt alanı, 24 saat kullanabilme imkanı, ferah kahve molası alanları ve terasları içeriyor. Toplantı ve konferans misafirleri, kendi grup rezervasyonlarını özelleştirilmiş rezervasyon sayfaları aracılığı ile yönetebiliyorlar.

CARBON OFFSET TOPLANTILAR

Çevresel sorumluluk konusunda fark yaratan Conrad Istanbul Bosphorus, Hilton'un LightStay kurumsal sorumluluk yönetim sisteminden de yararlanıyor. Bu sistem, belirli toplantı veya etkinliklerle bağlantılı karbon emisyonlarının ayrıntılı bir tahminini sunarak, ev sahiplerinin bu emisyonları dengelemesine ve özellikle toplantı ve etkinliklerle ilişkili seyahat bağlamında sürdürülebilirlik çabalarına katkıda bulunmasına olanak sağlıyor.

EN ÇOK OKUNANLAR