USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Şirketler

08 Eylül 2017 12:03

Hyatt, Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum Türkiye planlarını açıkladı

Hyatt Hotels Corporation Bodrum, Türkiye’de yeni bir Hyatt Centric Otel projesi için bir Hyatt iştiraki ile Varyap bünyesindeki şirketlerden Özkent Girişim Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret A.Ş. arasında franchise anlaşması yapıldığını açıkladı

Hyatt, Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum Türkiye planlarını açıkladı

 

Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum, Access Turizm ve Otel Yatırım Danışmanlık Ltd. tarafından yönetilecek. 2019 yılının ortalarında hizmet vermesi beklenen Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum, Park Hyatt İstanbul - Maçka Palas, Grand Hyatt İstanbul, Hyatt Regency İstanbul Ataköy, Hyatt Merkez Levent İstanbul ve Eylül 2017’de açılacak olan Hyatt House Gebze’ye katılarak Türkiye’deki beşinci Hyatt marka oteli olacak. Türkiye’deki ilk Hyatt Centric resort otel olan Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum, Bodrum Yarımadası’nın sunduğu gezi, tadım ve diğer her türlü deneyim konusunda bir üs olarak tasarlanmış, rakipsiz bir lokasyona sahip. Genellikle ‘Türkiye’nin St. Tropez’i’ olarak anılan Bodrum Yarımadası, Türk Rivierası’ndaki en popüler ve şık destinasyonlardan biri. Otel, ünlü 5 Altın Çıpa ödüllü Palmarina Bodrum yat limanından sadece birkaç dakika uzaklıkta yer alacak. Marinada gurme restoranlar, bir açıkhava alışveriş merkezi ve çeşitli eğlence mekanları da bulunacak. Yurt içi ve yurt dışı doğrudan uçuşları olan Milas Bodrum Havaalanı’ndan Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum’a kolaylıkla erişim sağlanacak. Misafirler, otelin özel bahçe ve balkona sahip 77 odasından Türkiye’nin güneybatı sahilinin eşsiz manzaralarının tadını çıkaracaklar. Otelin beş ayrı yiyecek ve içecek alanı, yerel ve uluslararası lezzetler sunarak Türkiye’nin mutfak ruhunu yansıtacak. SPA, açık ve kapalı havuzların yer alacağı Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum, aynı zamanda seçkin bir beach club’a yakın bir noktada yer alıyor. Otelin geniş dış mekanı ve 544 metrekarenin üzerinde konferans ve organizasyon alanı, düğün ve organizasyonlar için mükemmel bir destinasyon seçeneği sunacak. 

 

ÜST SEGMENTTE TATİL DENEYİMİ...

Hyatt Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Güney Batı Asya Bölgesi Satın Alma ve Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Peter Norman, “Bugünkü açıklama, Avrupa’da Hyatt Centric markasının yakaladığı hızı yeni gelişmelerle taçlandırmamıza olanak tanıyor. Marka, kendilerini bilinçli gezginler olarak tanımlayan milenyum zihniyetli misafirler için tasarlandı. Markanın bölge çapında büyümeye devam etmesini heyecanla izleyeceğiz” dedi. Varyap CEO’su Erdinç Varlıbaş da “Grup şirketlerimizden Özkent’in Hyatt ile Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum’u açmak üzere yaptığı iş birliğini açıklamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Burası Avrupa’daki ilk Hyatt Centric beach resort olarak, Bodrum’un en önde gelen lokasyonlarından birinde, üst segmentte tatil deneyimleri sunacak. Modern Akdeniz tasarımı, sanatsal peyzajı, denizin yanı başında yer alan olağanüstü lokasyonu ve geniş yelpazede sunduğu nitelikli yaşam ile Hyatt Centric Yalıkavak Bodrum, bölgede kısa süre içinde en çok aranan otellerden biri haline gelecek. Bu güçlü ilişkimizi devam ettirmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. 

EN ÇOK OKUNANLAR