USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sektörler

20 Mart 2024 09:45

Geniş hizmet ağıyla hızlı ve etkin taşımacılık

Karayolu taşımacılığında Avrupa'nın en büyük ve modern araç filolarından birine sahip olduklarını dile getiren Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, inovatif bakış açısıyla teknolojik altyapıya yaptıkları önemli yatırımlar sayesinde, tüm Avrupa, Türkiye ve CIS ülkeleri arasında parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmeti gerçekleştirdiklerinin altını çiziyor.

Geniş hizmet ağıyla hızlı ve etkin taşımacılık

Taşımacılık, kontrat lojistiği, dış ticaret, gümrük ve tedarik zinciri yönetimi alanında 11 ülkede kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren entegre lojistik şirketi Ekol; Türkiye'nin yanı sıra Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Slovenya'da kapalı alanı 1 milyon metrekarenin üzerindeki dağıtım merkezleriyle ihracatçılarının işlerini kolaylaştırıyor.

"BİRÇOK FARKLI SEKTÖRE ÖZEL ÇÖZÜMLER SUNUYORUZ"

Ayrıca intermodal taşımacılığa fırsat veren haftalık 52 sefer yapan blok trenleri ve 7 bin 500 aracıyla Avrupa'nın önde gelen lojistik sağlayıcıları arasında yer aldıklarını kaydeden Ekol Türkiye Ülke Müdürü Arzu Akyol Ekiz, "Karayolu taşımacılığında Avrupa'nın en büyük ve modern araç filolarından birine sahibiz. Geniş hizmet ağımızla hızlı ve etkin taşımacılık hizmetleri sunuyoruz. İnovatif bakış açısıyla teknolojik altyapıya yaptığımız önemli yatırımlar sayesinde, tüm Avrupa, Türkiye ve CIS ülkeleri arasında parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmeti gerçekleştiriyoruz. En efektif taşımacılık modellerini kullanarak; otomotiv, FMCG, sağlık, e-ticaret, perakende ve tekstil, imalat ve elektronik başta olmak üzere birçok farklı sektöre özel çözümler üretiyoruz" diyor.

İHRACATIN BÜYÜK KISMI KARAYOLUNDAN

2022 yılında hizmet ihracat şampiyonu olduklarını vurgulayan Ekiz, "İhracatımızın çok önemli bir kısmını karayolu taşımacılığı hizmetimiz üzerinden gerçekleştirdik. 2023 aynı zamanda hem ihracatta hem iç pazarda e-ticarete yatırım yapmaya devam ettiğimiz bir yıl oldu" diyor. 2024 yılında da yeni teknolojilere, inovasyona ve e-ticarete, devreye aldığımız LEED Sertifikalı tesislerimize yaptığımız yatırımlara devam edeceğiz" diyen Arzu Akyol Ekiz, şu yorumda bulunuyor: "E-ihracat, fulfillment, kargo ve entegrasyon ve sipariş yönetimi altyapısını da sağlayan E2E yazılım çözümlerimiz e-ticaret büyüme stratejimizin en kritik yapı taşlarını oluşturuyor ve büyüme stratejimizin merkezinde yer alıyor. E-ticaretteki markamız Ekol360 ile mevcut ve potansiyel partnerlerimiz ile Türk KOBİ'leri için ihtiyaç duyulan uçtan uca yazılım destekli e-ticaret çözümlerini, iç kaynaklar ve stratejik iş birlikleri ile sağlıyoruz."

EN ÇOK OKUNANLAR