USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Sanat

16 Şubat 2019 20:12

Gastronomi ve tasarımın profesyonelleri bir arada

Akaretler Sıraevler, 16-17 Şubat tarihlerinde “Food and Travel GastroWeekend @ Akaretler” ile tasarımın ve gastronominin buluştuğu etkinliğe ev sahipliği yaptı

Gastronomi ve tasarımın profesyonelleri bir arada

Gastronomide Tasarım temalı “Gastroweekend @Akaretler” etkinliği 16-17 Şubat tarihleri arasında, yeme-içme ve tasarım tutkunlarını Akaretler’de bir araya getiriyor. Tüm hafta sonu boyunca, gastronomi ile tasarım içiçe geçiyor, katılımcılar yeme içme sektörünün tüm yaratıcı elementlerini bir arada tecrübe ediyor.

Food and Travel dergisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinlik programı; gastronomi ve tasarım dünyasının fikir liderleri ve önde gelen isimlerinin önderliğinde workshoplar, seminerler ve sergilerden oluşuyor.

Geleneksel sofra kültürü ile teknolojinin tasarımda nasıl kesiştiği, tabaktan menüye tasarımın gastronomideki öneminin sorgulandığı, tasarımdaki fonksiyonelliğin ürünü yıldızlaştırmadaki rolü gibi önemli başlıkların ele alınacağı etkinlikte, gastronomi dünyasının profesyonelleri, tasarımcılar ve medya sektörü bir araya gelme fırsatı yakalıyor.

 

EN ÇOK OKUNANLAR