USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 22:18

Sibel Asna: Sevgili Gelecek

Sana bu mektubu senden dilek ve beklentilerimi dile getirmek için yazıyorum. Ama telaş etme, bunu sadece senden istemiyorum. Öncelikle hayatıma yön veren çok özel dört kadından söz edeceğim. Birincisi anneannem…

Sibel Asna: Sevgili Gelecek

Şefkati, özeni ve fedakarlığı öğrendiğim kadar kararlılığın, prensip sahibi olmanın, değerlerden taviz vermeden sevgi ile sorunları çözmenin önemini kavratan anneannem. Ardından Saint Benoit Lisesi öğrenciliğimde çok çalışmanın yanı sıra gönüllü çalışmanın, vermenin almaktan daha değerli olduğunu öğreten rahibem Soeur Jean François ve üniversite çağlarımda tanıştığım Türkiye’nin ilk kadın Noteri Belkıs Elbi… Dolayısıyla sevgili gelecek, sana doğru gelen genç hemcinslerimin bu bavulları yüklenmeleri gerektiğine inanıyorum.

İşte sevgili Gelecek, sana doğru yürüyenlerin benzer bavullar yüklenmesi ve bavulun içindekileri çoğaltması ile senin daha iyi olabileceğine inanıyorum.

Benim senden ümidim var ancak bu daha çok bizim elimizde… Daha yaşanır bir geleceğin şeffaflık, adalet, evrensel değerler ve en önemlisi doğa sevdası ile sağlanacağı aşikar. Yeter ki bizler, sana doğru gelenler bunları görelim, inanalım, uygulayalım.

Sevgilerimle,

A&B İletişim Kurucusu Sibel Asna

EN ÇOK OKUNANLAR