USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 22:02

Özlem Fidancı: Dünyanın bütün kadınlarına

Her zaman gelişimin, kendinin daha iyisine ulaşmanın mümkün olduğuna inanarak bugünlere geldim. Bana ilham veren de bu. Öğrenciyken de, çalışmaya yeni başladığımda da, yöneticilik görevlerine talip olduğumda da kadın olarak herhangi bir dezavantajım olabileceğini hiç ama hiç aklıma getirmedim

Özlem Fidancı: Dünyanın bütün kadınlarına

Vardıysa da ben fark etmedim, belki de ciddiye almadım. Geleceği çok uzun vadeli düşünme adetim pek yoktur. Geleceği şimdiymiş gibi varsaymak daha etkili gibi geliyor. Günümüzü istediklerimize ve hedeflerimize ulaşmış gibi yaşarsak, zaten ordayız demektir. Hayat hem uzun, hem değil. Hep bir şeylere ulaşacağız diye düşünmektense ben bunları cepte görmeyi tercih ediyorum, elimi cebime attığımda gerçekten varsa, o zaman farklı şeyler kurmaya başlıyorum.

Şimdi cebime baktığımda dünyanın farklı yerlerinde Philips’te yöneticilik görevime devam ettiğimi ve konfor alanımın dışına çıktığımı görüyorum. Bu beni çok sevindiriyor çünkü konfor alanımda kalmak beni en çok ürküten şey. Hedefimiz; 2025 yılı itibariyle yılda 3 milyar kişinin hayatını iyileştirmek. 2019 Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, tüm kadınların gelecek başarılarını ve mutluluklarını istedikleri kadar ceplerinde görmelerini diliyorum.

Sevgilerimle,

Philips Ortadoğu ve Türkiye CEO’su Özlem Fidancı

EN ÇOK OKUNANLAR