USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Kadın

01 Mart 2019 19:17

Beril Koparal: Mutlu kadınlara

Hayatın bana biraz bonkör davrandığını düşündüm. Geçmişe dönüp baktığımda hayatıma anlam katan pek çok değerli insanla tanıştım. Bu bonkörlüğe karşı benim de bir kadın olarak hayata bir katma değer sağlamam ve insanlara dokunmam kaçınılmazdı

Beril Koparal: Mutlu kadınlara

Çalışmak benim için aşkların en büyüğü oldu ve neredeyse 25 senelik bir aşk hikayesini yaşıyorum. Ne zaman ki kalbimi daha çok çarptıran bir hayalim oldu. Hemen onun arkasından gittim. Hayallerimi hiç bırakmadım. İnsanların hayal kurdukça başardığına inanan biri olarak kalbimin sesi beni hiç yanıltmadı.

Sevgili profesyoneller, kariyerimde bıraktığım uzun yılların ardından şunu anladım ki; kendinizi mutsuz hissettiğiniz bir yerde ne olur durmayın. Çünkü mutsuzluk sizi hasta eder. Yelkenlerinize fora diyerek yeni denizlere açılmak için cesaretinizi toplayın. Kariyerim boyunca kendime mutlu ortamlar yaratmaya çalıştım. Benimle beraber emek verip çalışanları da bu mutlu ortamın içine aldım. Bir kadın olarak ilk önce kendi kapasitenizin farkına varmayı ihmal etmeyin. Kendinizi sevmeyi hiçbir zaman unutmayın. Mutlu kadınlar, mutlu nesiller yetiştirir.

Sevgilerimle;

Zade Vital Global Genel Müdürü

PLATİN'İN MART SAYISINI ALMAK İÇİN TIKLAYIN 

 
EN ÇOK OKUNANLAR