USD

-
-%

EUR

-
-%

GBP

-
-%

ALTIN GR

-
-%

BIST 100

-
-%

Yaşam

11 Ekim 2021 15:26
Umut Çelik

Sürdürülebilir yaşamın kalbi “Eco Love Fest”de atıyor

Zorlu Center, sürdürülebilir ve akıllı yeni nesil yaşam alanlarıyla Türkiye'de ve dünyada öncü olmaya devam ederken sürdürülebilirlik konusunda farkındalık yaratacak yenilikçi etkinliklere de imza atmaya devam ediyor.

Sürdürülebilir yaşamın kalbi “Eco Love Fest”de atıyor

Zorlu Center, bu çerçevede 8-17 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği 'Eco Love Fest' etkinliği ile iyi yaşam tutkunları ve sürdürülebilirlik kavramı çerçevesinde değişim yaratanları bir araya getiriyor. Zorlu Center, çıktığı bu yolculukta Hybrid Community ile birlikte yeni hikayeler ve deneyimler sunarak bu alanda birçok sektöre öncülük ediyor.

'Eco Love Fest'; dünyaya saygılı markaların yer aldığı açık havada alışveriş keyfinin yanı sıra ekolojik atölyeler, alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak katıldığı sürdürülebilirlik söyleşileri, çocuklar ve yetişkinler için ekolojik atölyeler ve Yaşam Film Festivali'nin seçkisinden ilham verici belgesellerin de yer aldığı oldukça zengin bir içerikle Zorlu Center ziyaretçilerine keyifli ve bir o kadar farkındalık yaratacak bir etkinlikle karşılamaya hazırlanıyor.

Yeni normalimiz sürdürülebilirlik olmalı

Pandemi ile birlikte sürdürülebilirliğin ne kadar hayati bir konu olduğunun çok daha iyi anlaşıldığını dile getiren Zorlu Gayrimenkul Grubu Başkan Vekili Billur Demet Atan; "Gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için sürdürebilirliği artık hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline getirmek durumundayız. Yeni normalimiz artık sürdürülebilirlik olmalı. Sürdürebilir bir yaşam için tüm paydaşlara, özellikle de şirketlere büyük bir sorumluluk düşüyor. Biz de Zorlu Gayrimenkul Grubu'nda tüm faaliyetlerimizi Akıllı Hayat 2030 stratejimiz ile bu anlayışla yürütüyor, sürdürülebilirliği bir iş yapış biçimi haline getiriyoruz.

Zorlu Center olarak; sürdürülebilirlik odaklı yeni nesil yaşam alanlarımızla ziyaretçilerimize yeni deneyimler sunmaya devam ediyoruz. Atık yönetiminden, yüzde yüz yenilenebilir enerji kullanımına, daha verimli su ve enerji tüketimi sağlayan akıllı sistemlerden "Eco Love Fest" gibi farkındalık yaratan etkinliklere kadar uzanan 360 derecelik bir yaklaşımla sürdürülebilir bir yaşam için çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz 'Eco Love Fest' de ortaya koyduğumuz bu sürdürülebilirlik odaklı vizyonumuzun bir yansıması. Bu konuda ne kadar çok geniş kitlelerin ilgisini çeker, ne kadar çok insanda farkındalık oluşturabilirsek daha iyi bir gelecek inşa etme yolunda o kadar hızlı yol alabiliriz" dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR